Barbaresco-kupp

Denne barbarescoen har virkelig mye å by på. Og det til en svært gunstig pris.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Så henter Roagna Barbaresco Selezione Luca Roagna 2007 (59544) sine druer fra en av de beste cru-ene innen Barbaresco DOCG, nemlig Paje .

Resultatet er en svært vellykket barbaresco med mye god og rund bærfrukt og mer mørke bær samt urter enn vanlig, og det i både duft og smak. I tillegg får du det forventete innslaget av blomster.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Raskere lansering=lavere pris
Syrene og tanninene er veldig gode og borger for et langt liv for denne i øyeblikket svært unge vinen. Denne kan du trygt legge til side noen år og da belønnes du med en virkelig god vin skal vi dømme etter Roagna s andre lekkerbiskener. Ikke bare av nebbiolo , men også dolcetto og barbera .

For nettopp lagring er forskjellen på denne og Roagnas andre nebbioloviner. Tre år gammel barbaresco er nærmest for helt fersk vin å regne. Den har ligget noe kortere på fat og absolutt mye kortere tid i flaske enn det Roagna vanligvis praktiserer.

Derfor koster den også noe mindre enn de andre. Og det er en grei deal, å bytte kroner mot lagringstid, i hvert fall for alle som har vinkjeller.

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Roagna Barbaresco Selezione Luca Roagna 2007

Produsent:
Az. Agr. Roagna
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Piemonte
Pris:
239,90 kr
Varenummer:
5954401
88 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Event Cocktailkurs i Oslo

Lær å mikse de lekreste drinker av proffe cocktailbartendere

Det å lage drinker er lett. Det å lage gode drinker derimot, er en kunst! Heldigvis kan kunsten læres og det gjennom de dyktige bartenderne hos Flyttbar. Ta med familien og venner og lær å lage cocktails som proffene denne høsten. Les hele saken

Til toppen