DAGENS RETT: Bayonneskinke med coleslaw og appelsinsaus
Dagens rett

Bayonneskinke med coleslaw og appelsinsaus

Her får du en litt utradisjonell oppskrift med den klassiske røkte juleskinken.

Julepålegget gir deg et perfekt utgangspunkt for de deiligste oppskrifter slik som denne enkle og friske retten.

Fristende oppskrifter med julepålegget

 
Her kan du registrere deg for mottak av dagens rett på e-post - det er selvfølgelig gratis.

Bayonneskinke med appelsin

Fremgangsmåte

Skjær skinka i skiver og server den sammen med coleslaw og appelsinsaus.

Coleslaw:

Riv gulrøttene grovt på råkostjern og bland sammen med tynne skiver av epler og appelsin.

Bland olje, appelsinjuice, hvitløk og finhakket persille til dressingen og hell over.

Appelsinsaus:

Hell kraft/sjy i en kasserolle og tilsett revet skall og saft fra appelsinen. Kok opp.

Rør maisennamelet ut i litt kaldt vann og hell i kasserollen under omrøring. Kok opp på nytt. Ha i soyasaus og smak til med pepper og evt. litt salt.

Flere oppskrifter med røkt skinke ligger her

Her finner du 25 oppskrifter for en lettere, men definitivt ikke kjedelig meny

For flere oppskrifter med et lett tilsnitt, se vår seksjon Lett og godt 

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Flere gode middagstips

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine
- uansett hvor du befinner deg.
 
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Forsiden akkurat nå

Til toppen