Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Stek kjøttet et par minutter på hver side. Dryss over salt og pepper.
Varm ciabattabrødet etter anvisning på pakken. Del brødet på langs. Bland sammen sennep og hakket kryddergrønt og smør på brødet. Legg på kjøttet og purreringene.
Dryss revet ost på toppen og gratiner i stekeovn på 250° C i ca. 5 minutter til osten har smeltet og fått en fin gyllen farge.
Legg på toppen av brødet og server som en god kveldsrett, gjerne med salat, grillet paprika og oliven.
Sendt inn av
Matprat.no
Foto: Kim Holthe
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.
Dagens rett på MMS
Skriv
Dagens
og send til
2004
, og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du
Dagens stop
og sender til
2004
.