Slik blir et smørbrød til en fullverdig middag
Saftige skiver av rosastekt biffkjøtt på godt brød med brie og aioli. Mer trenger du faktisk ikke. Bare oppskriften, og den får du her.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Saftige skiver av rosastekt biffkjøtt på godt brød med brie og aioli. Mer trenger du faktisk ikke. Bare oppskriften, og den får du her.
Les hele sakenI ferien skal du også slappe av på kjøkkenet. Her får du et knippe oppskrifter som er perfekte når du vil være mest mulig utendørs.
Les hele sakenDessuten får du brukt opp rester fra 17. mai-feiringen. Her er det bare å lesse på, i dag er "mer er mer" som gjelder.
Les hele sakenNår du har lyst på pizza, men ikke har tid er dette løsningen.
Les hele sakenTil denne amerikanske klassikeren kan du fint bruke roastbiff fra butikken.
Les hele sakenBåde kjeksen og iskremen er langt bedre enn kjøpeversjonen når du følger denne oppskriften.
Les hele sakenEn rask kyllingblings er perfekt middag en travel mandag.
Les hele sakenDe krydrete chorizopølsene gir ekstra mye smak til stekte ostesmørbrød - eller toast om du vil.
Les hele sakenGrillet chèvre serveres ofte i en salat med valnøtter og krutonger, men her kommer den som en sandwich. Veldig enkelt og veldig godt.
Les hele sakenDenne sandwichen kan fint lages med rester - og det er perfekt som mandagsmiddag.
Les hele sakenStek et par biffer som deretter skjæres opp og legges inn i en sandwich. Med litt smaksrik salsa og saus er det dermed duket for et relativt enkelt men spennende måltid.
Les hele sakenEt raskt, men likevel velsmakende måltid er hva du belønnes med i dag. Om du ikke baker pitabrødet selv, finnes det nok å velge mellom i butikkene, spesielt i de mer spesialiserte typene.
Les hele sakenBlings er et veldig godt alternativ etter en helg med mye god mat, for da kan du bruke restene til noe så godt og lettvint som denne.
Les hele sakenOm det er Britney Spears som er inspirasjon for dagens rett vites ikke. Uansett er denne retten enkel å lage, og derfor svært så passende for en fredag.
Les hele sakenDet er bare noen loffskiver eller et burgerbrød som skal til. En rekesalat med kick gjør også sitt.
Les hele sakenDet er heller ikke mange ingrediensene som trengs for at det skal bli en suksess.
Les hele sakenMå middagen være unnagjort i en fei eller at familien yngste er på kjøkkenet, er club sandwich et godt valg. Denne oppskriften klarer alle.
Les hele sakenKatalonias svar på ostesandwichen er en gastronomisk drøm av fett og salt. Legger du til en rik hvitvin fra samme land har du en fest for ganen.
Les hele sakenKlippfisk er perfekt sommermat, men ikke alle har lyst på bacalao på denne tiden av året. Det finnes imidlertid mange muligheter. Dette smørbrødet er en av de smartere.
Les hele sakenDet er ikke mye som skal til for å gjøre om gammelt brød til middagsrett. Denne oppskriften her vil fall i smak også hos dem som må ha kjøtt.
Les hele sakenDu trenger bare noen blingser fra i går og mørt kjøtt, så får du en fredag utenom det vanlige. Oppskriften er dessuten veldig enkel.
Les hele sakenTa et dypdykk i fryseren på jakt etter høstens soppfangst. Det gjør dagens middagsoppskrift ekstra smakskrik. Men sopp fra butikken gjør også jobben.
Les hele sakenDet blir selvsagt amerikansk i glass og på tallerken selv med den kjappe løsningen club sandwich til thanksgiving.
Les hele sakenMumbai er verdenskjent for sin gatemat. Dette er en av de mest ikoniske rettene. Her får du oppskriften.
Les hele sakenSando er japansk sandwich, men mellom brødskivene er det sjelden du finner ost og skinke som her. Derimot en smaksrik vri som denne.
Les hele sakenBiff-sandwich er en takknemlig rett siden den kan lages på forhånd og fylles i tursekken eller piknikkurven. Og så kan den varieres i det uendelige.
Les hele sakenDen vietnamesiske baguetten Bánh mì er ikke bare super enkel å lage og himmelsk god. Den forteller også om Vietnams historie, og er et uttrykk for at mat er så veldig mye mer enn bare næring.
Les hele sakenFor det første er oppskriften italienskinspirert og for det andre inngår det beste av norske råvarer. Dessuten er den svært så bærekraftig.
Les hele sakenBLT - bacon, lettuce, tomato - er en kjempepopulær sandwich. Og en fullverdig middagsløsning for den som er i farta.
Les hele sakenAvokadotoast fikk stjernestatus ved hjelp av Instagram og sosialemedier. Nå serveres retten på restauranter verden over. Prøv denne ikoniske retten du også.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.
Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.
Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.
Det er en overvekt av whisky - med ulik grad av røyk og fatkombinasjoner blant nyhetene i spesialpolet - og det er vel det folk vil ha. I hvert fall nå som det nærmer seg jul.
Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.
Les hele sakenStopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.
Les hele sakenGjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.
Les hele saken149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.
Les hele sakenDet er ingen grunn til å overlate til andre å lage fiskegratengen. Oppskriften får du her.
Les hele sakenVingården Milestii Mici i Moldova huser verdens største vinkjeller med rundt to millioner flasker som Moldova har søkt om Unesco-beskyttelse for. Men hvorfor er det så mange flasker til overs fra 1986-årgangen?
Les hele saken