Dagen derpå blir bedre med dette i magen
Dessuten får du brukt opp rester fra 17. mai-feiringen. Her er det bare å lesse på, i dag er "mer er mer" som gjelder.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Dessuten får du brukt opp rester fra 17. mai-feiringen. Her er det bare å lesse på, i dag er "mer er mer" som gjelder.
Les hele sakenNår du har lyst på pizza, men ikke har tid er dette løsningen.
Les hele sakenTil denne amerikanske klassikeren kan du fint bruke roastbiff fra butikken.
Les hele sakenBåde kjeksen og iskremen er langt bedre enn kjøpeversjonen når du følger denne oppskriften.
Les hele sakenEn rask kyllingblings er perfekt middag en travel mandag.
Les hele sakenDe krydrete chorizopølsene gir ekstra mye smak til stekte ostesmørbrød - eller toast om du vil.
Les hele sakenGrillet chèvre serveres ofte i en salat med valnøtter og krutonger, men her kommer den som en sandwich. Veldig enkelt og veldig godt.
Les hele sakenDenne sandwichen kan fint lages med rester - og det er perfekt som mandagsmiddag.
Les hele sakenStek et par biffer som deretter skjæres opp og legges inn i en sandwich. Med litt smaksrik salsa og saus er det dermed duket for et relativt enkelt men spennende måltid.
Les hele sakenEt raskt, men likevel velsmakende måltid er hva du belønnes med i dag. Om du ikke baker pitabrødet selv, finnes det nok å velge mellom i butikkene, spesielt i de mer spesialiserte typene.
Les hele sakenBlings er et veldig godt alternativ etter en helg med mye god mat, for da kan du bruke restene til noe så godt og lettvint som denne.
Les hele sakenOm det er Britney Spears som er inspirasjon for dagens rett vites ikke. Uansett er denne retten enkel å lage, og derfor svært så passende for en fredag.
Les hele sakenDet er bare noen loffskiver eller et burgerbrød som skal til. En rekesalat med kick gjør også sitt.
Les hele sakenDet er heller ikke mange ingrediensene som trengs for at det skal bli en suksess.
Les hele sakenMå middagen være unnagjort i en fei eller at familien yngste er på kjøkkenet, er club sandwich et godt valg. Denne oppskriften klarer alle.
Les hele sakenKatalonias svar på ostesandwichen er en gastronomisk drøm av fett og salt. Legger du til en rik hvitvin fra samme land har du en fest for ganen.
Les hele sakenKlippfisk er perfekt sommermat, men ikke alle har lyst på bacalao på denne tiden av året. Det finnes imidlertid mange muligheter. Dette smørbrødet er en av de smartere.
Les hele sakenDet er ikke mye som skal til for å gjøre om gammelt brød til middagsrett. Denne oppskriften her vil fall i smak også hos dem som må ha kjøtt.
Les hele sakenDu trenger bare noen blingser fra i går og mørt kjøtt, så får du en fredag utenom det vanlige. Oppskriften er dessuten veldig enkel.
Les hele sakenTa et dypdykk i fryseren på jakt etter høstens soppfangst. Det gjør dagens middagsoppskrift ekstra smakskrik. Men sopp fra butikken gjør også jobben.
Les hele sakenDet blir selvsagt amerikansk i glass og på tallerken selv med den kjappe løsningen club sandwich til thanksgiving.
Les hele sakenMumbai er verdenskjent for sin gatemat. Dette er en av de mest ikoniske rettene. Her får du oppskriften.
Les hele sakenSando er japansk sandwich, men mellom brødskivene er det sjelden du finner ost og skinke som her. Derimot en smaksrik vri som denne.
Les hele sakenBiff-sandwich er en takknemlig rett siden den kan lages på forhånd og fylles i tursekken eller piknikkurven. Og så kan den varieres i det uendelige.
Les hele sakenDen vietnamesiske baguetten Bánh mì er ikke bare super enkel å lage og himmelsk god. Den forteller også om Vietnams historie, og er et uttrykk for at mat er så veldig mye mer enn bare næring.
Les hele sakenFor det første er oppskriften italienskinspirert og for det andre inngår det beste av norske råvarer. Dessuten er den svært så bærekraftig.
Les hele sakenBLT - bacon, lettuce, tomato - er en kjempepopulær sandwich. Og en fullverdig middagsløsning for den som er i farta.
Les hele sakenAvokadotoast fikk stjernestatus ved hjelp av Instagram og sosialemedier. Nå serveres retten på restauranter verden over. Prøv denne ikoniske retten du også.
Les hele sakenSaftig kveite og kjøttfulle reker trenger ikke så veldig mye mer for å gi et fullverdig måltid.
Les hele sakenSaftige skiver av rosastekt biffkjøtt på godt brød med brie og aioli. Mer trenger du faktisk ikke. Bare oppskriften, og den får du her.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.
Les hele saken18. oktober inviterer Weber deg til Asiatisk BBQ grillkurs. Det er begrenset antall plasser, så vær rask!
Les hele sakenNåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
De beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.
Når Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.
Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.
Les hele sakenBlant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Les hele sakenBlant et rekordstort antall påmeldte vinkart i konkurransen Star Wine List Award Norway er det også rekordmange finalister fordelt på ni ulike kategorier.
Les hele sakenNår mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.
Les hele sakenNår du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.
Les hele sakenEtter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.
Les hele saken