Blåskjell er sommerdelikatesse nummer én. Her har du oppskriftene

Oppskrifter med blåskjell

(kajakiki)

Blåskjell er sommerdelikatesse nummer én. Her har du oppskriftene

Ikke bare oppskrifter, men også fakta og tips samt selvsagt drikkeforslag .

Blåskjell er en delikatesse du kan unne deg også midt i uka. De er både rimelige og lett tilgjengelige i fersk form.

Rimeligst, faktisk helt gratis, blir det hele dersom du sjekker ut bunnforholdene på nærmeste strand. Blåskjell er det stort sett ingen mangel på, men pass på; det er fort gjort å pådra seg en uønsket magesjau.

Mattilsynet har eget overvåkingsprogram for algegifter i skjell. Prøvene tas i begynnelsen av hver uke. Analyseresultatene foreligger etter to til tre dager og blir lagt ut mot slutten av uken. Gå derfor regelmessig inn på Matportalens blåskjellvarsel dersom du er en ihuga skjellsanker.

 
 
 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen