Bli med på prisutdeling i dag

Bli med på prisutdeling i dag

Beste norske kokebok og Årets beste eplemost og sider deles ut. Prominente gjester, spennende smaksprøver, mange gode tilbud og trekning av bokpakker til kr 1850 - helt gratis.
Redaksjonen
01 Desember 2013 - 14:00

Den 9. desember på Det Norske Teatret i Oslo er stedet for spennende smaksprøver og interessante samtaler når prisen for Beste norske kokebok og Årets beste eplemost og eplesider skal deles ut.

Gode smakebiter 

Det er gratis adgang. De første 100 er med i trekningen av fem bokpakker inneholdende årets fem finalistkokebøker.

Meld deg på nå

På Det Norske Teatret får du møte alle de fem finalistene i Beste norske kokebok samt fjorårets vinner.

Legg julehandelen til den 9.

Du kan diskutere mat med forfatterne og få smakebiter fra kokebøkene.

Dette er årets finalister

Dette er fjorårets vinner

Bak kåringen Beste norske kokebok står Apéritif og Norli og det blir rikelig anledning til å studere kokebøker på Norlis kokebokstands denne kvelden. Mange gode tilbud kan vi også love. Du kan derfor starte julehandelen allerede denne mandagen. 

Møt matkjendisene

Selveste Ingrid Espelid Hovig kommer for å signere biografien om seg selv. Det blir derfor god anledning til å hilse på Norges fremste matkjendis gjennom tidene.

Årets beste eplemost og eplesider skal også kåres denne kvelden. Denne kåringen er et samarbeid mellom Apéritif og Eplefest. Ni finalister er valgt ut blant i alt 65 påmeldte produkter av et panel bestående av landets fremste bartendere, vinkelnere og kokker.

Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug kommer for å dele ut prisen til vinneren. Det blir selvsagt rikelig anledning til å smake på de beste eplemostene.

Kjøp med deg hjem

Samt ikke minst å kjøpe eplemost rett fra produsenten for å ha med hjem.

Du vil også møte en rekke andre spennende aktører på matfronten.

Vinneren av høstens eplekakekonkurranse på aperitif.no skal også kåres, og det blir dessuten mulighet til å smake på kakene til de tre finalistene.

Som deltaker får du:

• Fri inngang til arrangementet på Det Norske Teatret
• Møte forfatterne bak årets beste kokebøker
• Gode tilbud fra utstillerne
• Smaksprøver av retter fra kokebøkene og eplemostene
• Deltakelse i trekningen av fem bokpakker til en verdi av kr 1850

Jeg melder meg på

Tid: Mandag 9. desember 2013, kl. 16.30 - 19.00
Pris: Gratis.
Sted: Det Norske Teatret, Kristian IV's gate 8, 0164 Oslo

Arrangementet er et samarbeid mellom Apéritif, Norli og Norsk Eplefest.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen
Dagens rett

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen

Makrell i tomat er litt sånn hat-elsk, men når makrellen kommer i en sennepssaus, får pipa en annen lyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her