Bli med på prisutdeling i dag

Bli med på prisutdeling i dag

Beste norske kokebok og Årets beste eplemost og sider deles ut. Prominente gjester, spennende smaksprøver, mange gode tilbud og trekning av bokpakker til kr 1850 - helt gratis.
Redaksjonen
01 Desember 2013 - 13:00

Den 9. desember på Det Norske Teatret i Oslo er stedet for spennende smaksprøver og interessante samtaler når prisen for Beste norske kokebok og Årets beste eplemost og eplesider skal deles ut.

Gode smakebiter 

Det er gratis adgang. De første 100 er med i trekningen av fem bokpakker inneholdende årets fem finalistkokebøker.

Meld deg på nå

På Det Norske Teatret får du møte alle de fem finalistene i Beste norske kokebok samt fjorårets vinner.

Legg julehandelen til den 9.

Du kan diskutere mat med forfatterne og få smakebiter fra kokebøkene.

Dette er årets finalister

Dette er fjorårets vinner

Bak kåringen Beste norske kokebok står Apéritif og Norli og det blir rikelig anledning til å studere kokebøker på Norlis kokebokstands denne kvelden. Mange gode tilbud kan vi også love. Du kan derfor starte julehandelen allerede denne mandagen. 

Møt matkjendisene

Selveste Ingrid Espelid Hovig kommer for å signere biografien om seg selv. Det blir derfor god anledning til å hilse på Norges fremste matkjendis gjennom tidene.

Årets beste eplemost og eplesider skal også kåres denne kvelden. Denne kåringen er et samarbeid mellom Apéritif og Eplefest. Ni finalister er valgt ut blant i alt 65 påmeldte produkter av et panel bestående av landets fremste bartendere, vinkelnere og kokker.

Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug kommer for å dele ut prisen til vinneren. Det blir selvsagt rikelig anledning til å smake på de beste eplemostene.

Kjøp med deg hjem

Samt ikke minst å kjøpe eplemost rett fra produsenten for å ha med hjem.

Du vil også møte en rekke andre spennende aktører på matfronten.

Vinneren av høstens eplekakekonkurranse på aperitif.no skal også kåres, og det blir dessuten mulighet til å smake på kakene til de tre finalistene.

Som deltaker får du:

• Fri inngang til arrangementet på Det Norske Teatret
• Møte forfatterne bak årets beste kokebøker
• Gode tilbud fra utstillerne
• Smaksprøver av retter fra kokebøkene og eplemostene
• Deltakelse i trekningen av fem bokpakker til en verdi av kr 1850

Jeg melder meg på

Tid: Mandag 9. desember 2013, kl. 16.30 - 19.00
Pris: Gratis.
Sted: Det Norske Teatret, Kristian IV's gate 8, 0164 Oslo

Arrangementet er et samarbeid mellom Apéritif, Norli og Norsk Eplefest.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her