Bobler med karakter

Skal du sikre deg champagne med virkelig karakter til nyttårsfeiringen, må du handle nå.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Det finnes knapt noe mer demotiverende enn å oppsøke et polutsalg i romjula med nyttårsaften som formål for handlerunden. Ribbete hyller er det du kan forvente.

For den store menyen
Og hvis du liker å ha mer styring med innkjøpene enn å måtte ta til takke med "et eller annet, bare det har bobler", er det lurest å sende din bestilling allerede nå.

Aase Jacobsen Foto: Eva Brænd

Spesielt hvis du har lagt stor flid i planleggingen av meny og fremdrift for kvelden og gjør som de mest fornuftige blant oss, nemlig å servere den gode champagnen ved starten av kvelden - og ikke klokken 12.

Nytes innendørs
Jeg har plukket ut noen av godbitene jeg har smakt denne høsten som er innenfor en fornuftig pris. Hvilket vil si godt under fire hundre kroner. Det er nyttårsaftenen verdt - i hvert fall hvis champagnen nytes innendørs og på denne siden av årsskiftet.

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen