Burritos med torsk
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Rens og skjær løken i terninger. Rens og finhakk hvitløk og chili. Skåld tomatene ved å dyppe dem i kokende vann i 10 sekunder og deretter i iskaldt vann. Fjern skinnet og skjær tomatene i terninger. Skjær fisken i terninger.
Tips:
Tomatskinnet kan du tørke i ovnen ved 100 grader og bruke som pynt.
Surr løken og selleristilken kuttet smått, i olje til det er blankt, tilsett så hakket hvitløk, chili, tomater og bønnene. Kok opp og tilsett krydder.
Tilsett fisketerningene i sausen og la den trekke ved svak varme til den er kokt. Det tar ca 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Tips:
Du kan godt bruke annen type fiskefilet.
Pakk tortillas i aluminiumsfolie og varm dem i stekeovnen 5-10 minutter ved 160 grader.
Legg salatblader på tortillaene og fordel fiskesausen over, stø revet ost over og legg rømme på toppen og pakk dem sammen.
Og veldig mange oppskrifter på tortilla
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif
Foto: Tetiana_Chudovska
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 Poeng
Schaefer Graacher Himmelreich Riesling Kabinett 2017
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 279,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Crabilis Vermentino 2016
Italia
Volum: 0.750 Pris: 119,90 Bestillingsutvalget -
78 Poeng
Alta Côrte 2018
Portugal
Volum: 0.750 Pris: 112,90 Basisutvalget -
83 Poeng
Aja Lemmy Witbier
Norge
Volum: 0.330 Pris: 44,80 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Soalheiro Alvarinho 2018
Portugal
Volum: 1.500 Pris: 419,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Pittnauer Zweigelt Heideboden 2015
Østerrike
Volum: 0.750 Pris: 193,00 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Saint-Cyr Chénas Les Blémonts 2018
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 249,90 Bestillingsutvalget -
84 Poeng
Kwaremont
Belgia
Volum: 0.330 Pris: 49,90 Bestillingsutvalget -
91 Poeng
David & Nadia Chenin Blanc
Sør-Afrika
Volum: 0.750 Pris: 329,90 Bestillingsutvalget -
83 Poeng
Firestone Walker Pivo Pilsner
USA
Volum: 0.350 Pris: 52,90 Bestillingsutvalget

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.