Dagens rett

Burridos med fisk

Spennende retter må ikke nødvendigvis være kompliserte eller ta lang tid å tilberede. Et godt eksempel er dagens rett, der hvit fisk og en flott rødvin begge elegant matches opp mot grønnsaker og krydder.

Burridos med fisk

Fremgangsmåte

Rens og skjær løken i terninger. Rens og finhakk hvitløk og chili. Skold tomatene og skjær dem i terninger.

Surr løken i olje til den er blank, tilsett så hvitløk, chili, tomater og bønnene. Kok opp og smak til med salt og krydder. Skjær fisken i terninger, ha den i sausen og la den trekke til den er kokt. Pensle tortillas med olje, legg dem i aluminiumsfolie og varm dem i stekeovnen ca 10 minutter ved 160 grader.

Fyll tortillaen rikelig med fiskesausen, stø revet ost over og pakk den sammen.Server med syltet grønnsakblanding, chutney, rømme og salat.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

//]]]]>
]]>  
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen