Burridos med fisk

Spennende retter må ikke nødvendigvis være kompliserte eller ta lang tid å tilberede. Et godt eksempel er dagens rett, der hvit fisk og en flott rødvin begge elegant matches opp mot grønnsaker og krydder.
Redaksjonen
24 Januar 2002 - 02:00

Burritos med torsk

Burritos med torsk

Fremgangsmåte

  1. Rens og skjær løken i terninger.
  2. Rens og finhakk hvitløk og chili.
  3. Skåld tomatene ved å dyppe dem i kokende vann i 10 sekunder og deretter i iskaldt vann. Fjern skinnet og skjær tomatene i terninger. 
  4. Skjær fisken i terninger.
  5. Surr løken og selleristilken kuttet smått, i olje til det er blankt, tilsett så hakket hvitløk, chili, tomater og bønnene. Kok opp og tilsett krydder.
  6. Tilsett fisketerningene i sausen og la den trekke ved svak varme til den er kokt. Det tar ca 5 minutter. Smak til med salt og pepper. 
  7. Pakk tortillas i aluminiumsfolie og varm dem i stekeovnen 5-10 minutter ved 160 grader.
  8. Legg salatblader på tortillaene og fordel fiskesausen over, stø revet ost over og legg rømme på toppen og pakk dem sammen.

Tips:
Tomatskinnet kan du tørke i ovnen ved 100 grader og bruke som pynt.

Tips:
Du kan godt bruke annen type fiskefilet.

Flere oppskrifter på burritos

Og veldig mange oppskrifter på tortilla

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her