En fiskegryte proppfull med havets gode råvarer - som kan lages så eksklusiv eller mer budsjettvennlig du ønsker. Sammen med høstens gode grønnsaker blir dette en riktig så smaksrik rett.
Dagens rett
Foto: (ALLEKO)
By på en lekker fiskegryte denne helgen
Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.
12 September 2015 - 01:05
Kjøkkenets luksus fiskegryte
Fremgangsmåte
- Kok opp fiskekraft og tilsett laks og kveite i store terninger (3 x 3 cm).
- La fisken trekke i ca 5 minutter før du tar ut fisken.
- Tilsett finhakket løk og kok kraften inn til halv mengde.
- Ha i fløte, og kok inn til den tykner.
- Del bønner i tre deler og brokkoli i mindre buketter.
- Skjær gulrøtter i tynne strimler og fennikel i tynne skiver.
- Ha grønnsakene oppi sausen, og kok i 4-5 minutter til de er møre.
- Legg fisken tilbake i sausen, og tilsett reker samt de øvrige skalldyrene. Smak til med sitron, salt og pepper.
- Pynt med dill og bladpersille, og server rett fra gryta med godt brød og kokte poteter til.
Tips: Dette er en fyldig og god fiskegryte med massevis av sjømat og grønnsaker. Her kan du variere med det du liker best, prøv deg fram med dine egne favoritter.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
Forsiden akkurat nå