Cognac for rom-turister

Nå behøver du ikke grue deg til 30 døgn som rom-turist uten din daglige cognac. Rémy Martin lanserer i disse dager en spesial-cognac i en spesialemballasje som skal tåle turen ut i rommet. Dermed er avecen reddet selv om du er på vei til månen.

Designet og pakningen er selvfølgelig tilpasset de strabasene Rémy Space blir utsatt for. Emballasjen består av et metallisert isotermisk hylster som beskytter to fleksible pvc-flasker som skal beskytte mot kosmisk stråling. Under skrukorken sitter det en antilekkasjeklaff som skal hindre at cognacen svever ut av flasken når den, og den som skal nyte den, befinner seg i vektløs tilstand.

Den nye cognacen er utviklet med en prosess der det er tatt i bruk fryseteknikker og filtreringer som ofte brukes i romfartsteknologi. Det gjør den enda rundere og mer behagelig å drikke, hevder Rémy overfor Just Drink.

Det hele er altså laget for rom-turister og det vil kun bli fremstilt 3000 eksemplarer i 20 cl flasker. Rémy Martin sier de er klare for levering over nyttår.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen