Cottage cheese-pai

Dette er en oppskrift som passer utmerket både som middag, i matpakken eller til vennegjengen.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Cottage cheese-pai

Antall porsjoner

6

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

150 g
0.5 ts
1 ss
Fyll
4 stk
6 stk
0.5 ts
0.5 ts

Fremgangsmåte

Smøret smuldres i melet, og blandes sammen med vann og salt. La deigen hvile kaldt ca 1 time.

Kjevl deigen ut til en leiv. Kle en paiform eller en annen ildfast form. Forstek paiskallet ved 225 grader i ca 10 minutter.

Stek baconet, og la det renne av på tørkepapir.

Pisk eggene sammen med fløten og krydderet, og bland dette sammen med cottage cheese. Hell røren i det ferdigstekte paiskallet. Legg baconskivene og tomatene i pairøren.

Stekes på ca 200 grader i ca 35 minutter.

Har du lyst på en annen pai kan du velge mellom over 120 deilige oppskrifter her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen