Cristall for alle penga

For kritiske vodka-kjennere verden over, er det intet produkt som kan måle seg med Stolichnaya Cristall Vodka. Da er det vel egentlig bare å sette i gang helgens miksing og forvente topp resultat. Smak og behag er det også noe som heter, og av denne årsak får du her hele tre drinkoppskrifter å bryne deg på.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Cristall Lime

Ingredienser

4 cl
Stolichnaya Cristall
0.5 stk

Fremgangsmåte

Hell Stoli Cristall i et old fashioned glass med is. Press limen i glasset og rør om. Garneres med lime.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Cristall Raspberrytini

Ingredienser

4 cl
Stolichnaya Cristall

Fremgangsmåte

Legg bringebæren i en shaker med is. Hell i Stoli Cristall og sukkerlake. Shakes.

Serveres i et old fashioned glass. Siles ikke.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Cristall Martini (in and out)

Ingredienser

4 cl
Stolichnaya Cristall

Fremgangsmåte

Avkjøl et cocktailglass med is. Ha i Vermouth i et røreglass med mye is, rør om og sil ut vermouthen. Nå er isen smaksatt.

Tilsett Stoli Cristall og rør om et par ganger med en barskje. Ta isen av ut av cocktailglasset og sil opp drinken i glasset.

Fest en oliven på en tannpirker og sett den i glasset.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Stolichnaya Cristall er ansett for å være fullstendig kompromissløs både når det gjelder kvalitet, og den helt unike smak og aroma.  Forsøk på å kopiere produktet har alltid vært mislykket, mye fordi produksjonsprosessen er en strengt bevart hemmelighet hos destilleriet, og faktisk beskyttet av russisk lov.

Den patenterte russiske formelen som inkluderer bruk av naturlig kildevann fra russiske isbreer, foregår i to trinn.  Første trinn er å forhåndsvarme vannet for derigjennom å oppnå en spesifikk endring i mineralnivået i vannet.  Detaljer knyttet til denne del av prosessen er kun kjent av destilleriet. Dernest blir vannet igjen behandlet og filtrert gjennom en reversert osmose. Når dette er gjort og den rette kvaliteten er oppnådd, blir vannet blandet med den beste alkoholkvaliteten i Russland, for så igjen å bli filtrert.

I begynnelsen av juli ble Stolichnaya Cristall Vodka tilgjengelig for norske Vodka-elskere gjennom Vinmonopolet. -Vi er stolte over å presentere dette produktet for norske forbrukere, da denne vodkaen anses for å være verdens beste, forteller Øyvind Berg.  Han sier videre at også prisen på Vinmonopolet blir bemerkelsesverdig.
-Vi lanserte Stolichnaya Cristall til kr. 232,- hvilket er særdeles billig sammenliknet med andre vodka-merker på det norske marked. Faktisk er dette bare noen få kroner over prisen på Stolichnaya Cristall i utlandet som jo har et helt annet avgiftsnivå enn i Norge, avslutter han.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen