DAGENS RETT: Bakt potet er festmat midt i uka
Dagens rett

Bakt potet er festmat midt i uka

Så enkelt, så lett og så godt. Her er oppskriften på tirsdagens festmåltid.

 Denne retten blir best med de store bakepotetene, men finner du noen sværinger i potetposen, kan du godt bruk dem. De fleste store vinterpoteter kan brukes til baking. 

Se våre andre oppskrifter på bakt potet 

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Bakt potet med strimlet røkelaks og cottage cheese

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

1 time

Ingredienser

 

 

3 ss
6 stk
røkelaksskiver

Fremgangsmåte

Prikk potetene med en gaffel. Legg saltet i ildfast form med potetene på. Stek i ovn på 175 grader C i ca 50 min.

Bland sammen cottage cheese med pesto og strimle laksen. Lag et snitt i potetene og fyll med cottage cheese og strimlet røkelaks.

Pynt med rødløk, paprika og bønnespirer.

Servér med en blandet grønn salat og sitronbåter til. Pynt gjerne med lakserogn.

Se alle våre andre oppskrifter med bakt potet

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen