DAGENS RETT: Bytt ut seibiff med løk med denne. Du vil ikke angre
Dagens rett

Bytt ut seibiff med løk med denne. Du vil ikke angre

En frisk smaksrik og vårlig oppskrift som skapt for påsken.

Seibiff med løk er for mange det eneste måten de kommer på å servere seien. Og det er synd for den egner seg til en rekke retter. Som denne litt vårlige vrien. 

Se alle de andre gode rettene du kan lage med sei

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Dillmarinert sei

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

0.5 dl
1 ts
0.25 ts
2 ts
2 ts
0.5 stk
Marinade
3 stilker
2 dl
2 ss
0.5 ts

Fremgangsmåte

Skjær seien i serveringsstykker. Bland sammen hvetemel, salt, pepper og kajennepepper, og vend seistykkene i blandingen.

Stek seien i en blanding av olje og smør til den er gyllenbrun på begge sider, ca. 4 minutter. Legg seistykkene i en form.

Riv agurk grovt. Sett til side.

Marinade:
Hakk dillstilk og ha i en kasserolle med vann, eddik, salt og honning. 

Kok opp marinaden. Hell den varme marinaden over seien og strø over revet agurk. 

Server seien varm eller kald med poteter, ris, salat og eller brød.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Vinkurs i Oslo - Bordeaux

Smak fantastiske viner fra hele Bordeaux

Bordeaux er en jungel av forskjellige klassifikasjoner, vinmarker og slott. Denne kvelden vil du sammen med en av Bordeaux fremste vinhandlere, smake viner fra forskjellige slott og distrikter samtidig som du lærer mer om et av verdens beste vinområder. Les hele saken

Til toppen