DAGENS RETT: Denne sandwichen har ekstra godt fyll
Dagens rett

Denne sandwichen har ekstra godt fyll

Saftig kveite og kjøttfulle reker trenger ikke så veldig mye mer for å gi et fullverdig måltid.

 

 

 

 

 

Dobbeldekker kan også lages bare med grønnsaker

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis. 

Dobbeldekker med kveite

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

10 skiver
0.5 stk
1 ss
Dijon-sennep
2 stk
litt

Fremgangsmåte

Skjær kveitefilet i 2 cm tykke skiver, salt lett og la ligge i ca 20 min på kjøkkenbenken.

Finhakk rødløk og bland med reker og crème frâiche, sennep og epperrot. Bland godt og smaksett med sitron og salt.

Del opp salaten og skjær tomatene i skiver. 

Stek fisken raskt og maks 2 minutter på hver side. Sett deretter sandwichen sammen.  

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen