DAGENS RETT: Dobbeldekker sandwich med kveite

Dagens rett Dobbeldekker sandwich med kveite

Denne sandwichen har ekstra godt fyll

Saftig kveite og kjøttfulle reker trenger ikke så veldig mye mer for å gi et fullverdig måltid.

 Om serveringen er enkel, er dette et festmåltid som noe annet. For med så gode råvarer som kveite og reker, er du sikret at alle rundt bordet settes i riktig feststeming. For hvem har sagt at fisk må serveres med poteter, grønnsaker og saus? 

Dobbeldekker kan også lages bare med grønnsaker

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis. 

Dobbeldekker med kveite

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

0.5 stk
2 stk
stk

Fremgangsmåte

Skjær kveitefilet i 2 cm tykke skiver, salt lett og la ligge i ca 20 min på kjøkkenbenken.

Finhakk rødløk og bland med reker og crème frâiche, sennep og epperrot. Bland godt og smaksett med sitron og salt.

Del opp salaten og skjær tomatene i skiver. 

Stek fisken raskt og maks 2 minutter på hver side. Sett deretter sandwichen sammen.  

Her finner du nesten to hundre oppskrifter med kveite

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

India er gatematens mekka - og den er som oftest vegetarisk

Indisk gatemat var tidligere ment for rickshawsjåførene som trengte så mange kalorier som mulig for færrest antall rupis. Nå har Indias gatemat funnet veien til så vel bryllup som til luksuriøse shoppingsentre. Snart trekker den også vestover, vær du sikker. Les hele saken

Til toppen