Dagens rett Milanesas

(Bilde: nito100)

Disse kjøttstykkene er rene snacksen

Marinerte, panerte og friterte tynne kjøttskiver er så godt at du nok må lage ekstra stor porsjon.

Milanesas er den latinamerikanske versjonen av milanese som er bedre kjent som wienerschnitzel. Prinsippet er det samme, bare at latinamrikanerne lar alle typer kjøtt paneres og friteres, og ikke bare kalv som i Nord-Italia og Østerrike. Dessuten serveres kjøttstykkene med potetmos eller pommes frites. De spises sågar også kalde i sandwich, så blir det rester igjen, kan du være sikker på at de får bein å gå på. 

Slik lages ekte wienerschnitzel

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Milanesas

Fremgangsmåte

Milanesas er den latinamerikanske versjonen bedre kjent som wienerschnitzel. Prinsippet er det samme, bare at latinamrikanerne lar alle typer kjøtt paneres og friteres.

 
Tips: Du kan bruke både svin og kylling i denne oppskriften. 
 
 

Sendt inn av

Foto: nito100

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen