DAGENS RETT: Lammewraps med couscous og aioli

Dagens rett Lammewraps med couscous og aioli

(Foto: Matprat/Mari Svenningsen)

Disse wrapsene danker ut fredagstacoen

Dagens oppskrift er like lettlaget som taco, en litt annerledes: wraps fylt med velsmakende lam, couscous og aioli.

Lammestek i skiver er flott kjøtt til en forholdsvis rimelig penge. Her skjærer vi kjøttet i strimler og sprøsteker det før det fylles i tortillalefsene.

Og aiolien lager du selvsagt selv

En frisk salat - og du har et fullverdig og ikke minst smksrikt måltid på under enn en halvtime. 

Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Lammewraps med couscous og aioli

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

1 ts
0.5 ts
2 ss
2.5 dl
4 ss

Fremgangsmåte

Hell oljen av fetaosten, men ta var på oljen og chilien.

Skjær lammeskivene i strimler og krydre med salt og pepper.

Stek kjøttet til det har fått stekeskorpe rundt hele.

Ha i oljen etter fetaosten og chili etter smak. La det steke i 2 minutter til mens du vender av og til.

Kok couscous etter anvisning på pakken.

Varm tortillaen etter anvinsing på pakken.

Smør aioli på hver tortilla, ha på couscous, kjøtt og fetaost. Rull sammen.

Serveres med en frisk salat.

Tips: Du kan godt krydre lammekjøttet litt ekstra. En krydderblanding fra Marokko eller Midtøsten vil gjøre susen.

Wraps for enhver smak

Det er enklere enn du tror å lage aiolien selv

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen