Med en spennende salat av eksotiske frukter, og litt asiatisk krydring, blir kyllingfileten en ny opplevelse.
Dagens rett
Kyllingfilet med melon- og mangosalat
Foto: (Matprat/Synøve Dreyer)
Gi kyllingen en sommerlig eksotisk vri i dag
Det skal ikke mye til for å gjøre kyllingmiddagen litt mer spennende. Slik som i denne oppskriften.
23 Juli 2025 - 23:00
Kyllingfilet med melon- og mangosalat
FremgangsmĂĄte
- Pensle kyllingfiletene med chilisaus og krydre med salt og pepper.
- Stek på svak varme i litt olje i ca. 6 minutter på hver side. La kjøttet hvile noen minutter før det skjæres i skiver.
- Melon- og mangosalat:
- Del ingrediensene til salaten i passe biter og anrett pĂĄ fat. Drypp over saft fra en lime.
- Legg kyllingskivene pĂĄ fat sammen med mango- og melonsalaten.
- Bland yoghurtdressingen og drypp halvparten over salaten, og server resten ved siden av.
- Pynt med mynteblader like før servering.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nĂĄ