Sei er fiskeelskerens fisk, og har en god fyldig smak som gjør den velegnet til en rekke retter.
Mange forbinder sei mest med seibiff, og det er en fin måte å få flere til å spise både sei og fisk på. Men denne versjonen er betydelig friskere enn den med løk. Både siden det er brukt norske epler og ikke minst tyttebær.
Her finner du mange deilige retter med sei
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Seibiff med stekte epler og tyttebærkrem

Fremgangsmåte
- Vend fiskestykkene i en blanding av hvetemel, salt og pepper.
- Stek dem gyllenbrune i smør ller olje ved middels varme.
- Stek eplebåtene i den samme pannen.
- Tyttebærkrem:
- Visp fløte eller rømme halvstiv og bland forsiktig med tyttebærene. Smakt evt til med sukker om tyttebærene er usøtet.
- Server fisken med kokte nypoteter og gjerne en frisk salat ved siden av.
Flere deilige retter med seibiff
Her finner du mange deilige retter med sei
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
87 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG