DAGENS RETT: Koteletter med rødløksmarmelade

Dagens rett Koteletter med rødløksmarmelade

(Foto: Matprat/Veslemøy Vråskar)

Gjør kotelettene festfine med rødløksmarmelade

På arbeidernes festdag, 1. mai, gjør vi det enkelt med solide svinekoteletter. Men surkålen må vike for mer raffinert tilbehør.

Enten du feirer 1. mai eller ei, og kanskje heller ikke har fri, kommer denne vrien på svinekotelettene til å falle i smak.

Vil du prøve en annen vri på kotelettene - værsågod

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis. 

 

Koteletter med rødløksmarmelade

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

Rødløksmarmelade
0.5 ts
0.5 ts
Tilbehør

Fremgangsmåte

Brun kotelettene raskt i varm panne og dryss på salt og pepper.

Ta pannen vekk fra platen og la dem etterstekes med lokk over ¾ av pannen i ca 5 minutter.

Kutt rødløken i ringer og stek den i en panne på middels varme til løken er myk.

Sett opp temperaturen på platen. Ha i rødvinseddik og la den koke inn.

Tilsett appelsinmarmelade og la det bli lett karamellisert.

Kok aspargesbønnene i lettsaltet vann til de er møre men fortsatt sprø.

Serveres med kokt ris.

Flere oppskrifter med deilige koteletter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Veslemøy Vråskar

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen