DAGENS RETT: Koteletter med rødløksmarmelade

Dagens rett Koteletter med rødløksmarmelade

(Foto: Matprat/Veslemøy Vråskar)

Gjør kotelettene festfine med rødløksmarmelade

På 1. mai, som i år må markeres på en annen måte enn før, foreslår vi en vri på en gammel klassiker, nemlig svinekoteletter. Men surkålen må altså vike som tilbehør.

Enten du feirer 1. mai eller ei, og kanskje heller ikke har fri, kommer denne lettlagde vrien på svinekotelettene til å falle i smak.

Vil du prøve en annen vri på kotelettene - værsågod

Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Bestill dagens rett som e-post

 

Koteletter med rødløksmarmelade

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

Rødløksmarmelade
0.5 ts
0.5 ts
Tilbehør

Fremgangsmåte

Brun kotelettene raskt i varm panne og dryss på salt og pepper.

Ta pannen vekk fra platen og la dem etterstekes med lokk over ¾ av pannen i ca 5 minutter.

Kutt rødløken i ringer og stek den i en panne på middels varme til løken er myk.

Sett opp temperaturen på platen. Ha i rødvinseddik og la den koke inn.

Tilsett appelsinmarmelade og la det bli lett karamellisert.

Kok aspargesbønnene i lettsaltet vann til de er møre men fortsatt sprø.

Serveres med kokt ris.

Flere oppskrifter på koteletter finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Veslemøy Vråskar

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen