Denne kinesiskinspirerte retten lages på null tid. I stedet for biffkjøtt, kan du bruke kylling, fisk eller sågar erstatte den med et vegetarisk alternativ som tofu eller bare doble mengden sopp. Woken vil begeistre like mye uansett.
Dagens rett
Wok med biff på kinesisk vis
Foto: (Matprat/Mari Svenningsen)
Så lett lager du kinamaten selv
Oppskrifter på raske wokretter som denne er perfekte på travle hverdager. Dessuten smaker det ekstra godt på en mandag.
Redaksjonen
03 August 2020 - 02:00
Wok med biff på kinesisk vis
Fremgangsmåte
- Strimle sopp, kål og paprika.
- Kok nudlene etter anvisning på pakken.
- Stek kjøttet i to omganger i en wok eller panne på sterk varme.
- Ta kjøttet ut og gjør det samme med grønnsakene.
- Ha kjøttet tilbake sammen med grønnsakene, rør inn østerssaus og soyasaus. Bland inn nudlene tilslutt.
Tips: For å gjøre retten rimeligere og mer miljøvennlig, kan du halvere kjøttmengden.
De beste wokoppskriftene finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 374.90 kr Tilleggsutvalget91 POENG
-
90 POENG
-
90 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå