Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif

Wok & Nudler

oppskrifter.jpg

Kar du lyst til å lage en wok eller lage en rett med nudler? Her finner du oppskriftene

Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne

  • 15 minutter

    Pad thai er kanskje verdens beste stekte nudler. Kjapp og enkel hverdagsmat som er proppfull av smak og proteiner.

  • 30 minutter

    Med rester fra julematen og ferdig kraft fra butikk eller fryser lager du ramen raskt.

  • 20 minutter

    Denne wokoppskriften befinner seg et sted mellom wok og salat, dog med rødkål, Det passer godt på denne tiden av året hvor tilbudet av ferske norske grønnsaker fortsatt er magert.

  • 20 minutter

    Poke mener mange er den nye sushien. Den smaker like godt som det ser ut som. Denne oppskriften er proppet full av spennende smaker og inneholder mange gode næringsstoffer.

  • 15 minutter

    Lise Finckenhagen, en av landets fremste kokker, har komponert denne retten som du straks forstår erstatter all mulig gatekjøkkenmat. Du lager den hjemme på 15 minutter.

  • 20 minutter

    Denne wokretten passer hele året, og får du ikke tak i rød spisskål, så kan du bruke vanlig rødkål, strimlet hodekål eller kinakål.

  • 10 minutter

    Blomsterkålen er en krysning av grønnkål og rosenkål. Med denne smaksrike kinesiske wokretten kan kommer alle rundt bordet til å juble.

  • 30 minutter

    Hva med saftig biff og smaskrikt asiatiskinspirert tilbehør som varm nudelsalat? Oppskriften er uhyre enkel.

  • 30 minutter

    Lakseceviche betyr rett og slett rå mariner laks.Sammen med vårløk, sesamfrø, frityrstekte nudler og rabarbradressing kan du servere alt på en halv time.

  • 30 minutter

    Sommerruller betyr masse deilige grønnsaker med utgangspunkt i nykål eller sommerkål, og en wokpanne eller en glovarm stekepanne.

  • 20 minutter

    En deilig wok er lett å lage. Denne retten med svinekjøtt epler, spinat og indian korma saus, som du kjøper ferdig, er ikke noe unntak.

  • 30 minutter

    Med rispapir kan du lage utrolig mange varianter med ferske vårruller. I denne oppskriften bruker du masse grønnsaker og strimlet ytrefilet av svin.

  • 20 minutter

    Stekt ris appellerer til din kreative side og hva som finnes i kjøleskapet. Godt blir det nesten uansett. Oppskriften er kjempeenkel.

  • 45 minutter

    Wok er lett å lage. Denne retten med svinekjøtt og mango er ikke noe unntak.

  • 25 minutter

    I denne wokretten passer alle typer fisk som torsk, sei, hyse, ørret eller laks. Dertil hører masse deilige grønnsaker.

  • 20 minutter

    Du må prøve Marit Bjørgens egen wok-favoritt. Saftig steinbitfilet woket med masse deilige grønnsaker og krydder.

  • 15 minutter

    Nudler smaker deilig, og med alle de godsakene som står i oppskriften har du en rask hverdagsrett.

  • 30 minutter

    Dette middagsforslaget med Kyllingpølsewok er midt i blinken for familiens yngste. La dem prøve seg på denne lettlagete oppskriften.

  • 25 minutter

    Dette er en wokgryte som får smaksløkene til å våkne med sitt Indonesiske særpreg. Et raskt mettende og utrolig deilig måltid.

  • 30 minutter

    Er kjøleskapet nesten tomt, kjøp nudler og svinekjøtt. Du skal wokke og du kan utvide med flere ingredienser.

  • 20 minutter

    Oppskrifter på raske wokretter som denne er perfekte på travle hverdager. Denne kinesiskinspirerte retten lages på null tid.

Forsiden akkurat nå
Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Dagens rett
Kveite som wienerschnitzel

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før

Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til
Dagens rett
Karibisk fisketaco på grillen

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til

I denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Bruk restene av påskelammet til denne smaksrike retten
Dagens rett
Marokkansk lam med tabbouleh

Bruk restene av påskelammet til denne smaksrike retten

I denne oppskriften får du brukt opp både lam- og sauserester. Med herlige innslag fra midtøsten blir påskelammet forvandlet til en ny og  magisk smaksopplevelse

Les hele saken
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lam i gryte på fransk maner gjør jobben påskekvelden
Dagens rett
Lam på burgundervis

Lam i gryte på fransk maner gjør jobben påskekvelden

Lammekjøtt som får putre lenge i gryta med rødvin og andre godsaker er et veldig godt alternativ til lammestek.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Påsken er perfekt tidspunkt for en empanada-fest
Dagens rett
Empanadas som i Chile

Påsken er perfekt tidspunkt for en empanada-fest

Empanadas er chilensk nasjonalrett og derfor velegnet som festmat også her. Siden retten er lett å servere og spise, er den super hvis det er mange til bords.

Les hele saken