Dagens rett

Spagetti med enkel tomatsaus og bacon

Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti til middag

Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti til middag

Hjemmelaget tomatsaus smaker bedre og koster mindre enn kjøpesaus. Dagens oppskrift er i tillegg både rask og enkel.
30 April 2025 - 00:00

Spagetti er en sikker vinner i de fleste familier, og perfekt til midtukemenyen. Mens pastaen kokes lager du sausen - enklere blir det ikke.

Her finner du alt du trenger å vite om pasta 

Spagetti med enkel tomatsaus og bacon

Spagetti med enkel tomatsaus og bacon

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. Sprøstek baconet og sett det til side.
  3. Stek finhakket løk og hvitløk mykt i samme panne. Tilsett squash og hakkede tomater.
  4. Kok opp og la det hele koke mens pastaen blir ferdig.
  5. Smak til med salt, pepper, balsamicoeddik og sukker.
  6. Server over kokt pasta og toppes med bacon og friskrevet parmesan.

Her finner mange retter med spagetti

Alt du trenger å vite om pasta

Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Dette er tsjekkernes svar på en gin tonic - du vil garantert like den
Ukens drink

Dette er tsjekkernes svar på en gin tonic - du vil garantert like den

Friske enkle drinker er alltid velkomne - også som en start på kvelden. Denne får drahjelp av en krydderlikør.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Barolo i 2021-årgang er for den tålmodige - men det er også annet godt nytt på spesialpolet i oktober
+
Tester

Barolo i 2021-årgang er for den tålmodige - men det er også annet godt nytt på spesialpolet i oktober

Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum
+
Godbiter i pollisten

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum

Fra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Knallpris for viner fra Napolis bakland
+
Ukens vin

Knallpris for viner fra Napolis bakland

Både den røde og den hvite representerer veldig godt Campanias potensial – og ikke minst produsentens håndlag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Dette er tsjekkernes svar på en gin tonic - du vil garantert like den
Ukens drink

Dette er tsjekkernes svar på en gin tonic - du vil garantert like den

Friske enkle drinker er alltid velkomne - også som en start på kvelden. Denne får drahjelp av en krydderlikør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Barolo i 2021-årgang er for den tålmodige - men det er også annet godt nytt på spesialpolet i oktober
+
Tester

Barolo i 2021-årgang er for den tålmodige - men det er også annet godt nytt på spesialpolet i oktober

Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Norge har to barer blant verdens 50 beste - Himkok og Svanen

Himkok er på 14. plass i årets Worlds50Bestbars, mens Svanen bykser fram til en 32. plass.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nytt stjerneskudd: Kul dame lager kule burgundere
+
Godbiter i pollisten

Nytt stjerneskudd: Kul dame lager kule burgundere

At Jessica Litaud er inspirert av Jean-François Ganevat og Jean-Marie Guffens, er med på å skille hennes viner fra andre i Burgund.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bacalao er både vertens og budsjettets beste venn. Og smaken? Ja, den er himmelsk
Dagens rett

Bacalao er både vertens og budsjettets beste venn. Og smaken? Ja, den er himmelsk

Denne helgen gir vi deg oppskriften på en skikkelig herlig bacalao som lager seg selv mens du rigger til fest.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum
+
Godbiter i pollisten

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum

Fra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her