DAGENS RETT: Lasagne med laks, asparges og gulrøtter

Dagens rett Lasagne med laks, asparges og gulrøtter

Lag en sommerlig lasagne på et øyeblikk

Noen oppskrifter ser veldig kompliserte ut mens de egentlig er ganske enkle. Prøv denne lasagnen.

Dagens lasagne med laks, asparges og gulrøtter er av den enkle typen som ofte kalles åpen lasagne. Det betyr at den ikke skal i ovnen men at ingrediensene legges lagvis med de kokte lasagneplatene. Kult og riktig så godt.

Om du ikke vil ha laks i denne retten, kan du velge tunfisk, fersk eller fra boks. Du kan også lage denne oppskriften vegetarisk ved å erstatte fisken med tofu.

Sugen på en annen type lasagne? Da finner du oppskriftene her

Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Bestill dagens rett som e-post

Lasagne med laks, asparges og gulrøtter

Fremgangsmåte

La asparges og gulrøtter få et raskt oppkok i lettsaltet vann. Kok lasagneplater møre i lettsaltet vann med 1 ss olje i.

Ostesausen:
Smelt smør i en kjele, tilsett hvetemel og rør sammen. Spe med melk under visping.

La småkoke i 15 minutter. Visp inn crème fraîche og ost. Smak til med salt og pepper.

Vend inn fisk og grønnsaker. Legg lagvis med lasagneplater i en form. Stek i ovnen i 15 minutter på 200 grader.

De beste pastaoppskriftene finner du her
Alt om pasta finner du i Apéritifs pastaguide
Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok

Dette er forskjellen på hvite og grønne asparges

Her finner du alle aspargesoppskriftene

Dette er forskjellen på hvite og grønne asparges

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen