Dagens rett

Roastbiff- og sitrussalat

Slik lager du mandagsmiddagen på et blunk

Slik lager du mandagsmiddagen på et blunk

Har du ikke tid til å lage alt fra bunnen av og kanskje noen rester i kjøleskapet,  kommer denne roastbiffsalaten til å være en god trøst. Oppskriften er superenkel.
05 November 2018 - 02:05

Roastbiff fra butikkens kjøttdisk er et veldig godt middagsalternativ når du har dårlig tid. Tynne rosastekte skiver av storfekjøtt er perfekte ingredienser i en salat som denne. 

Selv om oppskriften ber om roastbiff kan den fint lages med rester av svine- eller lammestek, kylling eller halloumi for en vegetarisk vri. Hvis du bruker lammestek, husk at den ikke skal være kjøleskapskald. 

Se hva mer du kan lage med roastbiff 

Roastbiff- og sitrussalat

Roastbiff- og sitrussalat

Fremgangsmåte

  1. Skrell appelsinene og skjær dem i skiver som du deler i to. Saft som renner av blandes i dressingen.
  2. Visp sammen ingrediensene til dressing og smak til. Rens og vask salatene.
  3. Skjær løken i strimler og tomatene i to.
  4. Legg salaten pent i en salatbolle eller direkte på tallerkenen.
  5. Fordel tomater og løk over salaten og slå dressingen over.
  6. Til slutt legger du roastbiffskivene, tynne, pent oppå salaten og peprer alt godt.

Se hva mer du kan lage med roastbiff 

Se flere knasende sprø salater her

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré
Dagens rett

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré

Finn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her