Ha ingefær og curry paste i en kjele.
Spe med grønnsakkraften og kokosmelken.
Tips:
Du kan alternativt bruke utblandet grønnsakbuljong.
Smak til med salt.
Skjær shiitakesoppen i skiver (bruk bare hatten), bønnene i to på tvers og gulrot i tynne strimler.
Tilsett soppen og grønnsakene i kjelen og la det koke til grønnsakene er knapt møre, 3-5 minutter.
Tilsett sukkerertene som er skåret på skrå i biter, og la det koke videre i maks 1 minutt.
Smak til med limesaft.
Dryss over finhakket basilikum til slutt, gjerne thaibasilikum som er mer aromatisk.
Her finner du mange flere deilige supper
Mange asiatiske supper du bør prøve
Lettlagete supper å ta med på tur
Slik lager du kraft selv
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev