Slik setter du sammen et fristende koldtbord
Koldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Koldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele sakenDenne lekre vrien på en gammel klassiker er signert en av våre mesterkokker, men den er fantastisk lett å lage også til hverdags.
Les hele sakenHer er det brokkoli og potet som er brukt. Toppingen er med stekt hjertesalat og litt kjøttrester.
Les hele sakenDenne suppen er så god at den kan serveres både varm, lun og kald. Alt etter hva det lunefulle aprilværet tilsier.
Les hele sakenDet betyr selvsagt med en god dose urter. Og det gir denne populære retten ekstra dybde.
Les hele sakenVarm og smaksintens suppe er perfekt i mørketiden.
Les hele sakenOksehalesuppe er som skapt for søndagsmenyen. Denne oppskriften gir deg masser av tid til andre gjøremål.
Les hele sakenRødbeter har en sterk farge. Derfor følger det med en bruksanvisning for hvordan du bør håndtere denne grønnsaken når du skal tilberede retten.
Les hele sakenDenne oppskriften er like super dagen før dagen som på selve dagen - om det skulle bli litt kaldt og hustrig utover kvelden.
Les hele sakenDu bruker en råvare som vi burde utnytte bedre, du kan gjøre andre ting mens maten lager seg selv, og du får en smak av sommer
Les hele sakenHar du noen slappe gulrøtter i kjøleskapet, ikke kast dem, men bruk dem i denne suppen.
Les hele sakenPaprika kommer ikke bare i mange farger og former, men også mange styrker. Hvilken velger du selv.
Les hele sakenIngenting er så velgjørende som en varm suppe en kald januarkveld. Med en klype cayennepepper stenges all kulde ute. Her er oppskriften.
Les hele sakenServer en het og velsmakende suppe til middag i dag med et herlig krydret preg.
Les hele sakenDenne suppen egner seg også som forrett om du slår på stortromma denne helgen.
Les hele sakenFor om ikke akkurat en spiker, så lager du denne fyldige suppen med råvarer fra nærbutikken eller nærmeste grønnsaksutsalg.
Les hele sakenDet er nærmest umulig å komme på en eneste ingrediens som ikke kan brukes i suppe. Prøv en av disse oppskriftene.
Les hele sakenLag en rykende varm suppe til middag i dag og kjenn hvordan varmen brer seg i kroppen.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Toscana når Fèlsina inntar hovedstaden den 06. oktober
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Noen av dem kan sågar tas med til en strand nær deg, i skyggen under en parasoll eller for å holde myggen unna på fjellhytta eller teltturen.
Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også
Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.
Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.
Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.
Les hele sakenNår du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.
Les hele sakenMen vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.
Les hele sakenDenne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.
Les hele sakenLaks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.
Les hele sakenSolbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.
Les hele saken