Dan Lystad fikk Apéritifs stipend på 20 000

F or å stimulere interessen for kunnskapen om å skape den perfekte match mellom mat og drikke blant de som arbeider innenfor hotell- og restaurantbransjen, har Apéritif besluttet å dele ut et årlig stipend på kroner 20 000. Vinkelner Dan Lystad ved Le Canard er den glade mottaker.

Stipendmottaker for 2003 er vinkelner Dan Lystad ved Le Canard som gjennom de siste seks årene har vist en utrettelig vilje både til å forbedre sine kunnskaper ved hardt arbeid og til å investere med egne midler for å foreta studiereiser. Lystad er to ganger norgesmester, både i 2001 og 2002,  og har representert Norge i flere konkurranser utenlands, blant annet i europamesterskapet, Trophée Ruinart, i 2002, og er klar for VM i USA til høsten.

Et stipend er viktig fordi det ikke minst koster penger å investere i å bygge kunnskap, blant annet er det helt nødvendig å reise. Andre yrkesgrupper innen for bransjen har i mange tiår hatt slike stipendmuligheter. Alle servitører og vinkelnere med ambisjoner oppfordres til å søke neste års stipend. Frister for det og hvilke kriterier som gjelder vil etter hvert kunngjøres i bladet og på www.aperitif.no

Foto: Eva Brænd

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen