Deilig i rosa

Selv om du ikke feirer Valentine, er denne rosa champagnen alltid et interessant bekjentskap.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Med Valentinsdagen rett rundt hjørnet er det på sin plass å gi de rosa champagnene litt velfortjent oppmerksomhet. Veuve Clicquot Brut Rosé (44022) er en usedvanlig deilig rosévin med bobler, og på langt nær så "rett etter nesa" som du kunne forvente fra en så stor produsent som den gule enka.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Best til mat
Men da Veuve Clicquot omsider bestemte seg for å lansere en rosa versjon av enka, så ble det ikke spart på noe. Les intervjuet med kjellermesteren Jacques Peters her .

Den er veldig elegant og ganske kompleks med deilig frukt, flott mousse og friskhet. Og selv om jeg uten problem klarer å nyte den alene, synes jeg den kommer aller best til sin rett sammen med mat.

Egen meny
Spesielt vellykket er den sammen med lyst kjøtt, men den sier heller ikke nei til rød fisk eller annen sjømat. Er du i det riktige romantiske hjørnet, kan du kanskje prøve deg på en hel meny sammen med denne champagnen.
 

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Veuve Clicquot Brut Rosé

Produsent:
Veuve Clicquot Ponsardin
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Champagne
Pris:
559,90 kr
Varenummer:
4402201
91 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen