Den 12. november blir det fest - Champagnesmaking med Toralf Bølgen

Uttrykket champagne blir misbrukt i nær sagt alle sammenhenger. For kun champagne er champagne, og det skal godt gjøres for annen musserende å smaksmessig konkurrere mot "den ekte vare", som mange kaller det. Her får du anledning til å smake hele ni forskjellige med en pris på nær 4000 kroner, og vi lover deg deriblant flere topp-cuvéer, kyndig og opplevelsesrikt formidlet av Toralf Bølgen.

Toralf Bølgen er nettopp kommet ut med sin nye bok om Champagne - stedet og drikken med samme navn som har trollbundet så mange av oss, og som står for det ultimate av hva vinranker kan produsere av deilig drikke. Selvsagt får du denne kvelden anledning til å anskaffe deg signerte eksemplarer av boken. En gave til deg selv eller kanskje også som en julegave til gode venner. Boken kan du kjøpe for kroner 449.

Kurset er nå avholdt

Det første du kjenner når du drikker en slurk champagne, er den lette, skummende følelsen fra millioner av små bobler som eksploderer i et mykt dryss mot ganen din. Nesten samtidig med dette forførende fyrverkeriet kommer så smaken av fruktsyrer og en perlende følelse av friskhet som kiler deg lett fra seksårsjekslene og bakover. Svært få drikker, om noen, kan være så ufattelig leskende som champagne. Den innebærer et umiddelbart farvel til all sutring og tristesse, og er derfor en av tidenes mest effektive mottrekk overfor enhver antydning til hengenebb og humørsyke. Vårslapphet og skattetrykk, bilringer og appelsinhud, jetlag og dårlige tv-programmer, overgangsalder og polpriser.

Alt dette forsvinner som dugg for solen når champagnen kommer lekende i glasset. Den får deg til å glemme sure sjefer og sløve kolleger, koffeinverdier og kolesterol, aksjekurser og køkjøring, frekke nabounger, begredelige fotballresultater og den evige jamringen fra omverdenen generelt.

Vi smaker på følgende ni champagner fra områdets bedre produsenter:

Kurset er nå avholdt

Tid: 12. november 2003 kl. 19.00
Pris: kroner 395 inkl. mva
Sted: Oslo Militære Samfund,
Myntgata 3, 0151 Oslo.

Ring Apéritif på 902 04 834 dersom du ikke finner frem.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 121103 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 07.11.03 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Kommende kurs

Til toppen