Det vi kan røpe allerede nå, er at det har noe med en ingrediens som er manges favoritt. Men som du kanskje ikke ville finne på å tilsette paideigen.
Om du ikke har denne ingrediensen som favoritt, kan du selvsagt velge en helt klassisk paibunn, og følge resten av oppskriften.
Denne kaken innbyr til sommerfest. Trenger du flere tips til hva du kan servere, har du alt du trenger på ett sted.
Her finner du alle de gode sommermatoppskriftene
Oppskrift og foto: Dansukker
Jordbærflan
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Trykk deigen ut i en smurt pai- eller springform. Klipp et bakepapir til en sirkel som er like stor som bunnen av formen og legg det oppå deigen. Fyll paiskallet med tørkede erter eller bønner så de holder formen under stekingen. Stek ved 200 grader i ca. 12 minutter. Hell av bønnene/ertene og fjern papiret.
Hakk sjokoladen i små biter og ha den på den varme bunnen. Dekk hele skallet med den smeltete sjokoladen ved hjelp av en bakepensel. La paiskallet bli avkjølt.
Sendt inn av Dansukker
Foto: Mats Widén
Drikke som passer til denne oppskriften