• Produsent:
    Kinn Bryggeri AS
    Utvalg:
    Uten utvalg
    Volum:
    0.75l
    Land
    Norge Norge
    Område:
    Vestland
    Pris:
    121.90 kr
    Varenummer:
    1857501
    91 POENG
    Kinn Solsnu
  • Produsent:
    Bieres de Chimay
    Utvalg:
    Basisutvalget
    Volum:
    0.33l
    Land
    Belgia Belgia
    Område:
    Øvrige
    Pris:
    69.90 kr
    Varenummer:
    3246802
    90 POENG
    Chimay Trappist Blue
  • Produsent:
    Åkre Gard
    Utvalg:
    Bestillingsutvalget
    Volum:
    0.75l
    Land
    Norge Norge
    Område:
    Vestland
    Pris:
    326.00 kr
    Varenummer:
    7439901
    90 POENG
    Åkre Gard Edel sider
  • Produsent:
    Hardangerbonden
    Utvalg:
    Bestillingsutvalget
    Volum:
    0.75l
    Land
    Norge Norge
    Område:
    Vestland
    Pris:
    192.90 kr
    Varenummer:
    15445101
    89 POENG
    Hardangerbonden Pappa
  • Produsent:
    Lofotpils AS
    Utvalg:
    Bestillingsutvalget
    Volum:
    0.33l
    Land
    Norge Norge
    Område:
    Nordland
    Pris:
    54.70 kr
    Varenummer:
    1854802
    84 POENG
    Lofotpils Pilsner
  • Produsent:
    Macks Ølbryggeri
    Utvalg:
    Bestillingsutvalget
    Volum:
    0.33l
    Land
    Norge Norge
    Område:
    Troms
    Pris:
    49.00 kr
    Varenummer:
    18693702
    84 POENG
    Mack Juleøl
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen
Dagens rett

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen

Makrell i tomat er litt sånn hat-elsk, men når makrellen kommer i en sennepssaus, får pipa en annen lyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her