Raske, velsmakende retter er perfekt for travle hverdager som det blir stadig flere a nå og utover. Gratenger er perfekte til å bruke opp rester etter tidligere middager på.
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Bestill dagens rett som e-post
Skinkegrateng
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Varm olje i en panne og surr løken til den så vidt er blank. Tilsett skinke og purre og stek det raskt, ca 1-2 minutter. Purren skal bare så vidt forvelles på pannen.
Ha alt over i en ildfast form. Strø osten over.
Pisk eggene og tilsett melk, cottage cheese og salt.
Hell over eggeblandingen og stek den på 200 grader, nederste rille i ca 30 minutter eller til eggestanden har stivnet og fått fin farge.
Mange oppskrifter med kesam finner du her
Og her er veldig mange oppskrifter med cottage cheese
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Mari Svenningsen
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 Poeng
Feudi di San Gregorio Greco di Tufo 2019
Italia
Volum: 0.750 Pris: 169,90 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Beyer Riesling 2018
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 219,00 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Budweiser Budvar
Tsjekkia
Volum: 0.330 Pris: 34,90 Bestillingsutvalget -
89 Poeng
Villa Job Untitled 2018
Italia
Volum: 0.750 Pris: 315,10 Bestillingsutvalget -
90 Poeng
Porzelt Klingenmünster Silvaner Muschelkalk
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 223,20 Bestillingsutvalget -
91 Poeng
Cos Zibibbo in Pithos 2018
Italia
Volum: 0.750 Pris: 339,90 Bestillingsutvalget -
93 Poeng
Crooked Stave Origins
USA
Volum: 0.750 Pris: 209,90 Bestillingsutvalget