Raske, velsmakende retter er deilig på travle hverdager, og gratenger er perfekte til å bruke opp rester etter tidligere middager på.
Skinkegrateng
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Varm olje i en panne og surr løken til den så vidt er blank. Tilsett skinke og purre og stek det raskt, ca 1-2 minutter. Purren skal bare så vidt forvelles på pannen.
Ha alt over i en ildfast form. Strø osten over.
Pisk eggene og tilsett melk, cottage cheese og salt.
Hell over eggeblandingen og stek den på 200 grader, nederste rille i ca 30 minutter eller til eggestanden har stivnet og fått fin farge.
Mange oppskrifter med kesam finner du her
Og her er veldig mange oppskrifter med cottage cheese
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Mari Svenningsen
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 Poeng
Feudi di San Gregorio Greco di Tufo 2016
Italia
Volum: 0.750 Pris: 150,00 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Beyer Riesling 2016
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 199,00 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Budweiser Budvar
Tsjekkia
Volum: 0.330 Pris: 29,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Kinn Humlesaft
Norge
Volum: 0.750 Pris: 104,50 Partiutvalget