Skinkegrateng til middag kan alle lage
En grateng rett fra ovnen er manges favoritt. Prøv bare denne oppskriften.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En grateng rett fra ovnen er manges favoritt. Prøv bare denne oppskriften.
Les hele sakenHer får du oppskriften på en skikkelig vinner av en rett for så vel små som store.
Les hele sakenIkke helt mac 'n cheese, men heller ikke langt unna. For her er både makaroni og ost, men også falukorv og brokkoli.
Les hele sakenDet kommer sikkert som et gledelig budskap til den potetfrelste, men om du ikke er der ennå, ikke la denne sjansen gå fra deg.
Les hele sakenSquash burde vi spise mer av. I dagens oppskrift får den selskap av karbonadedeig og poteter. Slik blir den enda bedre.
Les hele sakenSild er en av havets delikatesser vi kan spise så mye vi vil av. Proppfull av smak og sunnhet.
Les hele sakenGratinering gir mye ekstra smak til en rett. Det gjør supersunn broccoli også.
Les hele sakenFørst og fremst fordi den blir aller best nylaget, men også fordi det er såre enkelt.
Les hele sakenMac 'n cheese er amerikanernes favortt - her er en fornorsket versjon som vil vekke like mye begeistring.
Les hele sakenDet er ikke bare ungene som digger mac 'n cheese. Den amerikanske klassikeren er skikkelig kosemat, og en favoritt blant både store og små.
Les hele sakenDenne retten er både smaksrik og lettlaget, og noe alle familiens medlemmer vil sette pris på. Oppskriften får du her.
Les hele sakenEn rask og smaksrik middagsrett som tilfredsstiller de fleste ganer. Og som med fordel kan lages med rester etter gårsdagens middag - eller helt uten kjøtt.
Les hele sakenDagens oppskrift gir den litt kjedelige lettsaltete torsken du finner i alle butikker, nytt liv. Det blir både smaksrikt, sunt og superenkelt.
Les hele sakenBlomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.
Les hele sakenNår torsken får følge av pesto, hvitløk og ost, blir det fest selv midt i uka.
Les hele sakenÅ gratinere fisk er en velkjent måte å få hele familien til å spise fisk. Nussara Guldberg nøyer seg ikke med den vanlige framgangsmåten for denne hverdagshelten av en rett.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken