Makaronigrateng med falukorv
Fremgangsmåte
- Varm stekeovnen til 225 grader. Kok opp rikelig med lettsaltet vann i en kjele.
- Tilsett makaroni og grønnsaker og la det koke i knapt 5 minutter. La makaroni og grønnsaker renne av.
- Ha alt over i en smurt ildfast form. Tilsett oppskåret falukorv, revet ost og egg vispet med melk, salt og krydder.
- La formen stå midt i ovnen i ca. 10 minutter, til eggestanden er stivnet.
Servér med en frisk salat ved siden av.
Tips: Du kan gjerne benytte falukorv av kylling og kalkun til denne retten.
Flere fristende retter med makaroni venter på deg
Alt du trenger å vite om pasta
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 164.90 kr Bestillingsutvalget82 POENG