Eksotisk kylling med snøfrisk-ost
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Del kyllingen i passe biter og ta ut alle ben. Kok kraft på bena, sil fra og la kraften koke inn til ca. 2 dl. Vend kyllingbitene i blanding av mel og krydder tilsmakt med salt og pepper, og brun disse i stekepanne i smør. Legg så kjøttet i en ildfast form. Tørrstek mandlene og dryss disse over kjøttet. Pisk osten med den varme kraften (2 dl), bland inn soyasaus og hell over kjøttet. Legg lokk eller aluminiumsfolie på formen.
Stek retten ved 175 grader i ca. 45 minutter. Ta av lokket, fordel fersknene som er delt i båter over og dryss på revet ost.
Gratiner retten videre i ovnen ca. 15minutter.
Tips:
Du kan godt bruke ferdig kyllingkraft som du varmer.
Sendt inn av Apéritif
Foto: grandriver
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 Poeng
Künstler Hochheim Kirchenstück Riesling Trocken GG 2017
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 379,90 Bestillingsutvalget -
89 Poeng
Sato Pinot Noir 2015
New Zealand
Volum: 0.750 Pris: 419,90 Bestillingsutvalget -
89 Poeng
Westmalle Trappist Tripel
Belgia
Volum: 0.750 Pris: 169,90 Bestillingsutvalget -
90 Poeng
Van Volxem Alte Reben Riesling 2015
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 249,00 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Moutardier Carte d'Or Brut
Frankrike
Volum: 1.500 Pris: 600,70 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Voss Vossaøl
Norge
Volum: 0.330 Pris: 62,20 Bestillingsutvalget
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.