Ekstra vellaget musserende

Ekstra vellaget musserende

Denne musserende vinen er både svært god og i moteriktig klar glassflaske.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Delorme Terroir d'Exception Cremant de Bourgogne Brut (1184) er elegant med lekre bobler, flott friskhet og bra ettersmak. En anvendelig boblevin som gir den rette champagnefeelingen uten at du må betale mer enn for en ordinær musserende.

Den er laget av håndplukkete utvalgte druer og vinen har ligget 20 måneder på bunnfallet før omkorking. Den er akkurat passe tørr til at den aksepteres av både kjenneren og nybegynneren.

Skjær av luksus

Og så kommer den i en helt klar glassflaske som gir den en ekstra skjær av luksus. Det er nemlig den ultimate luksuschampagnen Cristal fra Louis Roederer som var først ut med de klare glassflaskene, og det så tidlig som i 1876.

Les den fantastiske historien om Cristal

I dag er konseptet kopiert av både andre champagneprodusenter og i andre områder, blant annet Franciacorta, som lager musserende vin.

Les mer om Franciacorta

Vår vin er imidlertid fra Burgund, den sørlige delen, Côte Chalonnaise, og er laget av André Delorme som har spesialisert seg på musserende vin siden 1942. Tilgjengelig i Norge er flere av deres musserende viner som alle byr på bra kvalitet for pengene.
 
Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.

Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Delorme Terroir d’Exception Cremant de Bourgogne Brut

Produsent:
André Delorme
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Bourgogne
Pris:
199,90 kr
Varenummer:
118401
86 Poeng
Les smaksnotatene »
 
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen