DAGENS RETT: Pai med cottage cheese, fiken og spekeskinke

Dagens rett Pai med cottage cheese, fiken og spekeskinke

Denne paien fungerer like godt til middag som et tapasbord

Hvem har sagt at lett og sunn mat ikke kan smake godt? I dag serverer vi en  pai proppfull av de deiligste smaker.

Deilig pai gjør seg like godt til middag som i matpakken dagen etter for store og små, eller som element på et rikholdig tapasbord. Denne er lettlaget, men ikke mindre smaksrik av den grunn. Og får du ikke tak i friske fiken, kan du bruke soltørket tomat som topping. 

Les også

Flere deilige paier finner du her

Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her 

Enkel Middelhavspai med spekeskinke og fiken

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

2 pakke(r)
8 stk
Parmaskinke-skiver

Fremgangsmåte

Bland det knuste brødet med smøret og trykk det i en paiform. Stek i 10 minutter ved 180 grader. 

Tips:
Du kan bruke vanlig paibunn i stedet.

Slik lager du paibunn

Bland cottage cheese med hakkede urter og smak til med salt og pepper.

Fordel cottage cheese-blandingen i formen. Stek i 10 minutter ved 180 grader. 

Legg på skinke, fiken i båter og hakkede urter.

Flere deilige paier finner du her

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få ukens kake som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen