Estofado de carne - Spansk lapskaus

Søndagslapskaus fyller magen godt og varer lenge. Spesielt velsmakende dersom du har vært en tur i skogen og opparbeidet matlysten. Et tips må bli å la lapskausen godgjøre seg mens du sliter plankene i skisporet. En rimelig Rhônevin er hva du kan drikke til denne retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Estofado de carne - Spansk lapskaus

Antall porsjoner

4

Ingredienser

750 g
benfri bog eller høyrygg
2 stk
1 båt
1 stilk
0.25 ts
2 ts
1 dl

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i ca. 3 x 3 cm store terninger. Rens grønnsakene og skjær de opp i store biter. Bland kjøtt og grønnsaker i en gryte.

Hakk hvitløk og persille og bland det sammen med alt krydderet, olivenoljen, vannet og vinen. Hell krydderblandingen i gryta.

Legg på lokk og la det koke forsiktig opp. Senk varmen og la det trekke på svak varme i ca. 1 time til kjøttet er mørt. Pass på at det ikke koker tørt.

Serveres med stekte poteter.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen