Filetti di Merluzzo Fresco in carpione

Skrei kan tilberedes på mange vis, noe dagens middagsforslag viser til fulle. En spennende fiskerett som gir smaken av torsk en ekstra dimensjon. Selvsagt matches det hele med en italiensk hvitvin. God helg!

Mens OL i Torino pågår vil Apéritif gi deg italienskinspirerte retter. Skulle du ønske å tilberede andre retter enn disse, finner du mange deilige oppskrifter i Dagens rett-seksjonen , eventuelt i vår store kokebok .
 
Benk deg ned foran tven! I dag er det store sjanser for edelt metall for de norske utøverene i OL! Dagen begynner med en av langrennssportens mest spennende øvelser - stafett for kvinner. Så er det alpintgutta som skal i aksjon i en av deres beste grener - Super-G, før jaktstart skiskyting for både menn og kvinner går av stabelen.
 
Vi har vel alle dessuten interesse av hvordan hopperene våre gjør det i storbakken, ikke minst etter den fantastiske prestasjonen i normalbakken søndag. Blir det nok et gull til Bystøl, Ljøkelsøy og co?
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Filetti di Merluzzo Fresco in carpione (Skrei på italiensk vis)

Fremgangsmåte

Skjær filètene i store biter. Vend fiskestykkene i mel og salt og stek dem gylne i olivenolje. La dem renne av på et kjøkkenpapir.

Sausen:
Rens og kutt grønnsakene og krydderurtene i små biter. Varm opp rødvinseddik og hvitvin, og tilsett grønnsakene og krydderurtene. La dem surre i 8 minutter. Legg fisken i en gryte med lokk og hell sausen over. Retten bør hvile 1-2 timer før servering.

Godt brød, ris, eller poteter kan serveres ved siden av.

Sendt inn av

Foto: EFF

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen