Dagens rett

Fin fisk på grill

Grillsesongen er over oss, og med den følger også mange muligheter til variasjon på grillrista. Fisk er en utmerket råvare også til dette bruk. Hvitvin blir vårt drikkeforslag til maten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Fin fisk på grill

Fremgangsmåte

Første gang du prøver sjømat på grillen bør du velge det enkleste.

Kjøp inn skiver eller filet av kveite eller breiflabb. De kan grilles rett på grill, men mest hendig er det å bruke en dobbel grillrist. Pensle fisken med olivenolje før den grilles. Dryss salt og krydder over når den er ferdig grillet.

Del tomatene i to og squash i skiver. Pensle med olivenolje og legg dem rett på grillen.

Sendt inn av

Foto: Kai Norum

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen