Dagens rett

Det er enkelt Ä lage finnbiffgryta selv - nÄr du har i sopp og oliven smaker den ekstra godt
Jakten er i full gang, og deilige viltretter trenger ikke vĂŠre verken vanskelige eller tidkrevende Ă„ lage. PrĂžv bare selv.
Redaksjonen
09 Oktober 2008 - 02:00
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett pÄ e-post.
jan.arild.lyngstad@gmail.com

FremgangsmÄte
- Brun fĂžrst sopp kuttet i skiver i smĂžr i panne.
- Ta opp og brun sÄ kjÞttet (fra fryst tilstand).
- Bland inn soppen. Smak til med salt og pepper.
- Tilsett crĂšme fraĂźche/seterrĂžmme og kraft.
- La gryten smÄkoke et 5-10 minutter.
- RĂžr inn oliven.
- Klipp over kryddergrĂžnt og tilsett tyttebĂŠr.
- Server med kokte poteter el godt brĂžd.
ReinsdyrkjĂžtt er noe av de beste vi har. PrĂžv en av disse oppskriftene
Her finner du deilige retter med vilt
Bli abonnent pÄ aperitif + og oppnÄ store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 189.90 kr Basisutvalget84 POENG
Forsiden akkurat nÄ