Dagens rett

Det er enkelt å lage finnbiffgryta selv - når du har i sopp og oliven smaker den ekstra godt
Jakten er i full gang, og deilige viltretter trenger ikke være verken vanskelige eller tidkrevende å lage. Prøv bare selv.
Redaksjonen
09 Oktober 2008 - 02:00
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
jan.arild.lyngstad@gmail.com

Fremgangsmåte
- Brun først sopp kuttet i skiver i smør i panne.
- Ta opp og brun så kjøttet (fra fryst tilstand).
- Bland inn soppen. Smak til med salt og pepper.
- Tilsett crème fraîche/seterrømme og kraft.
- La gryten småkoke et 5-10 minutter.
- Rør inn oliven.
- Klipp over kryddergrønt og tilsett tyttebær.
- Server med kokte poteter el godt brød.
Reinsdyrkjøtt er noe av de beste vi har. Prøv en av disse oppskriftene
Her finner du deilige retter med vilt
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 189.90 kr Basisutvalget84 POENG
Forsiden akkurat nå