Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag
Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.
Les hele sakenVarm og full av smak, men likevel lett å lage - dette er en perle av en søndagsmiddag som alle kan klare å få til.
Les hele sakenI dag kan du la søndagsmiddagen passe seg selv mens du gjør andre ting. Og det passer perfekt i den travel adventstiden.
Les hele sakenPrøv denne smaksrike indiskinspirerte grønnsaksretten.
Les hele sakenDet er ikke så mye som trengs av ressurser eller tid for å lykkes med en hjemmelaget indisk gryte.
Les hele sakenDette må være den enkleste søndagsmiddagen du kan lage, og for et fantastisk resultat.
Les hele sakenMed denne greskinspirerte lammegryta får du påskesola servert direkte på tallerkenen.
Les hele sakenI denne tomatgryten kan du velge om du vil ha med svinekjøtt eller ei. Uansett hva du velger, kommer du garantert til å prøve denne oppskriften flere ganger.
Les hele sakenGulasj er som regel en suppe eller gryte med oksekjøtt, men kan altså lages helt uten. Bare prøv denne superenkle oppskriften.
Les hele sakenDen er nemlig både krydret og fyldig og med eksotiske toner. Den gir deg derfor en litt annen julefølelse.
Les hele sakenSør-India er synonymt med et krydret kjøkken med sjømat i hovedrollen. Med denne oppskriften og ingredienser fra butikken kan du gjenskape den autentiske smaken.
Les hele sakenEn lettvint og rask gryterett er som skapt for den første mandagen i november - årets mørkeste måned.
Les hele sakenJordlig og aromatisk skogsopp møter røkt bacon og silkemyk pasta i denne nydelige oppskriften. Som selvsagt også kan lages med sopp fra butikken.
Les hele sakenNår tørrfisk er å få i gryteklar utgave, bør vi bruke denne fantastiske råvaren oftere. Som med denne oppskriften.
Les hele sakenDenne indiske lammeretten setter fart på smaksløkene. Ved å holde tilbake på chilien, får du en rett som er svært krydret, men ikke fullt så sterk.
Les hele sakenHøst lovord og familiens gunst med denne oppskriften på den klassiske franske gryteretten.
Les hele sakenSett av litt tid denne helga til å lage Eyvind Hellstrøms klassiske langstidskokte kjøttgryte. Oppskriften er enkel, men veldig god.
Les hele sakenEnten du er på hytta eller hjemme, er det praktisk å tilberede hele middagen i en gryte.
Les hele sakenDeilige hverdagsretter lages raskt når woken hentes frem, og denne oppskriften er virkelig verdt å prøve.
Les hele sakenJakten er i full gang, og deilige viltretter trenger ikke være verken vanskelige eller tidkrevende å lage. Prøv bare selv.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken