Har du friske grønnsaker og krydder, trenger du ikke kjøtt eller fisk
Prøv denne smaksrike indiskinspirerte grønnsaksretten.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Prøv denne smaksrike indiskinspirerte grønnsaksretten.
Les hele sakenDet er ikke så mye som trengs av ressurser eller tid for å lykkes med en hjemmelaget indisk gryte.
Les hele sakenDette må være den enkleste søndagsmiddagen du kan lage, og for et fantastisk resultat.
Les hele sakenMed denne greskinspirerte lammegryta får du påskesola servert direkte på tallerkenen.
Les hele sakenI denne tomatgryten kan du velge om du vil ha med svinekjøtt eller ei. Uansett hva du velger, kommer du garantert til å prøve denne oppskriften flere ganger.
Les hele sakenGulasj er som regel en suppe eller gryte med oksekjøtt, men kan altså lages helt uten. Bare prøv denne superenkle oppskriften.
Les hele sakenDen er nemlig både krydret og fyldig og med eksotiske toner. Den gir deg derfor en litt annen julefølelse.
Les hele sakenSør-India er synonymt med et krydret kjøkken med sjømat i hovedrollen. Med denne oppskriften og ingredienser fra butikken kan du gjenskape den autentiske smaken.
Les hele sakenEn lettvint og rask gryterett er som skapt for den første mandagen i november - årets mørkeste måned.
Les hele sakenVarm og full av smak, menlikevel lett å lage - dette er en perle av en søndagsmiddag som alle kan klare å få til.
Les hele sakenJordlig og aromatisk skogsopp møter røkt bacon og silkemyk pasta i denne nydelige oppskriften. Som selvsagt også kan lages med sopp fra butikken.
Les hele sakenNår tørrfisk er å få i gryteklar utgave, bør vi bruke denne fantastiske råvaren oftere. Som med denne oppskriften.
Les hele sakenDenne indiske lammeretten setter fart på smaksløkene. Ved å holde tilbake på chilien, får du en rett som er svært krydret, men ikke fullt så sterk.
Les hele sakenHøst lovord og familiens gunst med denne oppskriften på den klassiske franske gryteretten.
Les hele sakenSett av litt tid denne helga til å lage Eyvind Hellstrøms klassiske langstidskokte kjøttgryte. Oppskriften er enkel, men veldig god.
Les hele sakenEnten du er på hytta eller hjemme, er det praktisk å tilberede hele middagen i en gryte.
Les hele sakenDeilige hverdagsretter lages raskt når woken hentes frem, og denne oppskriften er virkelig verdt å prøve.
Les hele sakenI dag kan du la søndagsmiddagen passe seg selv mens du nyter det herlige vårværet.
Les hele sakenEn lekker varmende gryterett er velkommen på spisebordet nå som høsten har festet sitt grep. Ekstra godt smaker det dersom du på forhånd har tatt turen ut i skog og mark. Da er det godt å varme seg på både god mat og deilig rødvin.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenVi byr på fabelaktige viner fra California kombinert med utsøkt mat i historiske omgivelser den 30. mai.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenMen kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.
Det er i hvert fall litt av hva de i alt 80 testede nyhetene innen øl, sider og brennevin dekker.
De holder nemlig veldig høy kvalitet samtidig som de gir veldig god valuta for pengene, også sammenlignet med polprisen.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Den er ikke alene om å komme fra et relativt nyetablert destilleri, og samtidig vise muskler så det holder.
Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.
Les hele sakenSvinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.
Les hele sakenSan Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.
Les hele sakenNå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenDenne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.
Les hele saken