Dagens rett

Fisk som håndmat

Fiskeburgere er ikke et ukjent fenomen for dem som allerede har forsøkt seg på dette. Imidlertid er det rom for variasjoner, noe disse tre oppskriftene viser til fulle.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Fisk som håndmat

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Pølsebrød med laksehale
litt
1sitron
Torskeburger
2 stk
0.5 stk
Pitabrød med grov fiskekake
200 g
grov fiskedeig
2 stk
noen agurkskiver

Fremgangsmåte

Pølsebrød med laksehale:
Grillet halestykke av laks. Dryss over salt, pepepr og rikelig med finhakket gressløk når det er ferdig grillet.

Legg laksehalene i et pølsebrød sammen med salat, og skiver av paprika og sitron.

Torskeburger:
Grillet torskefilét med chilipepper.

Legg torskefileten i et hamburgerbrød sammen med salat, tomat, agurk.

Pitabrød med grov fiskekake:
Form grov fiskedeig til store kaker og stek dem i panne eller på grillrist.

Legg tomat, salat, agurk og fiskekake i pitabrød. Rømme eller favorittdressing etter eget ønske.

Sendt inn av

Foto: Ragge Strand

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen