Flambert kalvefilet
Fremgangsmåte
Rens og kok grønnsakene. Kok båndspaghetti etter anvisning på pakken.
Del fileten i fire biffer, krydre og stek dem fint brune i smør. Trekk panna vekk fra platen og la biffene hvile 3-4 minutter. Ta dem ut, sett panna på god varme, og legg biffene tilbake.
Flamber ved bordet når gjestene har satt seg. Panna må være varm. Slå i konjakk, tenn på, og server biffene. Hell deretter fløte i panna, rør om, og server sausen.
Husk å være forsiktig med å flambere ved komfyren da flammene kan slå opp i vifta og antenne fettet i avtrekksvifta.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
84 POENG