De voldsomme naturkreftene som er i sving på Island har trollbundet oss den siste tiden.

Hawaii er et annet sted hvor aktive vulkaner preger hverdagslivet, og det er også et oppkomme av mange gode drinker basert på friske frukter og gjerne rom.
Som en samlebetegnelse kaller vi disse gjerne tikidrinker, og de har virkelig kommet frem fra glemselen igjen de siste årene.
Denne ukens drink er en skikkelig sosial drink, for den skal egentlig serveres i en spesiell Flaming Volcano-bolle som rommer ca en liter. I midten av bollen stikker det opp en forseggjort minivulkan som fylles med 60% rom som tennes på i det drinken serveres.
Du kan også lage denne drinken som en cocktail, men hul da ut en halv lime som du lar flyte på toppen av drinken og som du fyller med rom som du tenner på!
Husk bare at du skal servere sugerør til denne drinken slik at ikke øyenbrynene går med!
Vi ønsker deg en riktig god helg!
Ha alle ingrediensene i en blender sammen med 1 glass knust is.
Kjør blenderen et par ganger på pulsknappen og ha alt over i en Volcanoskål. Ha i fine biter av ananas, appelsin og annen sitrus.
Fyll begeret i midten av bollen med 2 cl 60 % Stroh-rom og tenn på ved servering.
Server bollen midt på bordet og gi gjestene ett sugerør hver seg og la de drikke rett fra bollen.
Tips:
Mandelsirup kan lages med å koke opp like deler vann og sukker til sukkeret har smeltet, tisett en neve grovhakkede eller revne mandler og la sirupen kjølne.
Sil sirupen gjennom en tesil for å få bort restene av mandelen. La gjerne sirupen stå over natten før du bruker den for mer smak.
Råvarer:
Sendt inn av
Apéritif
Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender