Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif

Det er altfor mye rabarbra som visner på rot rundt om i norske hager. Det må vi gjøre noe med! Rabarbra er nemlig langt mer anvendelig enn hva de fleste tror. Den egner seg som råvare i en lang rekke retter, ikke bare kaker og desserter, men også salte retter.

Dette bør du lese før du går i gang

Både til fisk og kjøtt. Og ikke minst drinker. Men det er nå en gang til dessert eller kaker at rabarbraen gjør seg aller best. En sommer blir ikke den samme uten rabarbrasuppe, rabarbragrøt med fløte eller rabarbrapai på menyen.

Er du ikke en av de heldige som har rabarbra i hagen, fortvil ikke. Delikatessen er å få i de fleste grønnsaksdisker gjennom store deler av sommeren. Ser du noen rabarbraplanter som vansmekter i nabolaget, spør gjerne om du får overta. Betaling kan være et lite glass med rabarbrasyltetøy eller rabarbrasuppe - den holder seg godt i kjøleskapet.

På de neste sidene finner du en mengde forskjellige måter å utnytte denne velsmakende og nesten gratis ressursen

 
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du stor kosevinfaktor for en veldig billig penge
+
Ukens vin

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Fra denne supre champagneprodusenten er det nå kommet veldig kult og helt unikt påfyll
+
Klubb
Viner i begrenset antall kun for abonnenter

Fra denne supre champagneprodusenten er det nå kommet veldig kult og helt unikt påfyll

Charles Dufour har gledet mange siden introduksjonen i Norge i 2015, og med morens druer slår han nå til med helt nye takter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Nå er aspargesen her. Med ferdiglaget butterdeig lager du disse luksuriøse tertene på null komma niks
+
Klubbkokken serverer
Aspargesterter med blåmuggost og honning

Nå er aspargesen her. Med ferdiglaget butterdeig lager du disse luksuriøse tertene på null komma niks

Perfekt nå som festsesongen står for dør og vi alle har behov for litt uanstrengt luksus.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Mai byr på en håndfull lyspunkter i basishylla som er vel verd å plukke med seg
+
Tester
Nyheter basis mai 2021

Mai byr på en håndfull lyspunkter i basishylla som er vel verd å plukke med seg

Det er bare et par produkter som står i fare for å bli utsolgt, mens andre kjenninger har fått fast plass.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten
Dagens rett
Kyllingfilet i balsamicosaus

Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten

Balsamico sørger sammen med mange andre ingredienser for det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak
Dagens rett
Surdeigpannekaker med grillet pak choy, hummus og aioli

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak

Byggmel gjør dem ekstra saftige og mettende. Og toppingen kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Mot slutten av skreisesongen får delikatessen en vårlig innpakning
Dagens rett
Skrei med pastasalat og parmesansaus
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Dagens rett
Kveite som wienerschnitzel

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før

Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til
Dagens rett
Karibisk fisketaco på grillen

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til

I denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.

Les hele saken

Your session has expired. The page has been automatically refreshed to generate a new session.

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her