Se alt du kan lage med rabarbra
Rabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Rabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.
Les hele sakenI vår kokebok finnes det i alt 197 oppskrifter med asparges, her er et knippe du må prøve.
Les hele sakenVafler er utrolig enkelt og alltid populært. De egner seg både til søtt og salt pålegg. Prøv den av disse ni oppskriftene.
Les hele sakenSaftig og pepret kalkunfilet med estragonsaus er en solid start på helgen.
Les hele sakenPerfekt nå som festsesongen står for dør og vi alle har behov for litt uanstrengt luksus.
Les hele sakenFerske vårruller bør stå oftere på menyen også på en mandag. Det er veldig lett å lage og ikke minst variere etter hva du har for hånden.
Les hele sakenPasta Primavera har fått sitt navn etter det italienske ordet for vår. Dette er en nydelig grønn rett som både er sunn og velsmakende.
Les hele sakenOgså de norske jordbærene kan ha godt av litt smakskraftig styling. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenRetromat som bankebiff er perfekt for en dag som 1. mai. Her er oppskriften og forslag til hva du kan drikke til.
Les hele sakenHvis du ikke klarer å løsrive deg fra den tradisjonelle 17. mai-menyen med spekemat og jordbær, men likevel har lyst å prøve noe nytt, er vår vri verdt å prøve ut. Morsomt får du det uansett, både når du forbereder godsakene og når de skal fortæres.
Les hele sakenGjør som alle irer. Kle deg i grønt og by på irish stew. Her er oppskriften.
Les hele sakenPass på å ta for deg av det grønne og hvite gullet som fyller butikkhyllene i disse dager - årets ferske asparges er her.
Les hele sakenHvis du lar barna lage middagen i vinterferien mens dere voksne følger med på sendingene som ruller over skjermen i disse VM-tider, blir resultatet garantert en positiv opplevelse for hele familien.
Les hele sakenPå nasjonaldagen får så vel voksne som barn lov til å spise det beste de vet fra tidlig morgen til sen kveld. Hva med å starte dagen på gresk vis med jordbær og yoghurt fulgt av alkoholsvak musserende vin.
Les hele sakenHva med å by gode venner på en stående appetittvekker på 17. mai? Mesteparten kan du gjøre ferdig på forhånd. Dermed gjenstår det bare å sprette korkene, for når det er nasjonaldag, må det bli bobler i glassene.
Les hele sakenHvis du gjør de fleste forberedelsene dagen i forveien, slipper du å stå på kjøkkenet på nasjonaldagen.
Les hele sakenVåren er på vei. Og med den en brutal påminnelse om at det igjen snart er på tide å trekke i bikini og shorts. Sunn og velkomponert mat med de riktige næringsstoffer gjør at du kan spise deg god og mett - uansett.
Les hele sakenIkke med grønnsaker som basis, men med deilig couscous og kylling. Australsk chardonnay passer ypperlig.
Les hele sakenHvis du trodde at vinterens høydepunkt var lagt bak deg bare fordi jula er vel overstått, har du tatt grundig feil. For få kulinariske opplevelser overgår fersk skrei med full pakke av tilbehør. Som all annen god mat blir den bedre med godt drikke til.
Les hele sakenNår vårluften stryker mildt over ansiktet, sendes signaler om vårlig føde til magen. La det bli vår i glasset også.
Les hele sakenTorskekjaker med smak av hvitløk er en vinner. Smaksrik mat som trenger noe riktig godt i glasset.
Les hele sakenSelv om du ikke identifiserer deg med arbeiderne og ei heller feirer deres kampdag, kan du ha glede av å nyte en skikkelig arbeiderfestmiddag - nemlig svinesteik med surkål og poteter. En fin måte å markere 1. mai på for alle.
Les hele sakenFor de fleste er pålegg noe man legger på brødskiva til frokost eller i matpakken. Og det er bra det, siden vi har så mye godt kjøttpålegg. Men, det er ikke bare til brødmat det magre kjøttpålegget egner seg, noe disse oppskriftene til fulle viser.
Les hele sakenNår det begynner å dryppe fra taket, settes også vårfornemmelsene i gang. Og det må vi feire med mat og drikke som gir de samme assosiasjonene. Ferskt og friskt i både duft og smak er fornuftige stikkord for denne ukens match.
Les hele sakenTorskeleverboller heter kams og det høres mye bedre ut - i alle fall hvis du tilhører de mindre dristige - men godt smaker det uansett. I tillegg til at det er godt for både hode og kropp. Et glass vin til gjør måltidet til rene helsekosten.
Les hele sakenMai er måneden for selskaper enten de riktig store hyllestene til årstiden eller til en jubilant eller de små og mer intime sammenkomstene for gode venner. Her er en velsmakende toretter som du får til lett som bare det med litt planlegging. Og selvsagt m
Les hele sakenKransekaken er en av Norges mest staselige kaker, der den rager høyt i været over de andre kakene på kakebordet. En deilig kake som du også kan nyte til en kaffekopp i ny og ne dersom det skulle bli noe igjen etter helgens feiring.
Les hele sakenVåren påminner oss brutalt på at det igjen snart er på tide å trekke i bikini og shorts. Da vil ganske sikkert enkelte synes det er på sin plass å kvitte seg med noen av de ekstra kiloene man la på seg under vinteren. Glem slanking, for sunn og velko
Les hele sakenEn gylden gulrotsuppe med kjøttboller får følge av gulrotbrød og viner i den prisklassen som passer deg best. Hvilken vin som passer maten aller best får du også svar på.
Les hele sakenNå på tampen av vinteren og i vårens startgrop er torskerognas absolutte høysesong. Vi nyter den på en litt annen måte, lettrøykt med tilbehør i grønne og gule toner som gir vårlige assosiasjoner. Og da må vi følge opp med viner i glasset som snakker samm
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken