Se alt du kan lage med rabarbra
Rabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Rabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.
Les hele sakenI vår kokebok finnes det i alt 197 oppskrifter med asparges, her er et knippe du må prøve.
Les hele sakenVafler er utrolig enkelt og alltid populært. De egner seg både til søtt og salt pålegg. Prøv den av disse ni oppskriftene.
Les hele sakenSaftig og pepret kalkunfilet med estragonsaus er en solid start på helgen.
Les hele sakenPerfekt nå som festsesongen står for dør og vi alle har behov for litt uanstrengt luksus.
Les hele sakenFerske vårruller bør stå oftere på menyen også på en mandag. Det er veldig lett å lage og ikke minst variere etter hva du har for hånden.
Les hele sakenPasta Primavera har fått sitt navn etter det italienske ordet for vår. Dette er en nydelig grønn rett som både er sunn og velsmakende.
Les hele sakenOgså de norske jordbærene kan ha godt av litt smakskraftig styling. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenRetromat som bankebiff er perfekt for en dag som 1. mai. Her er oppskriften og forslag til hva du kan drikke til.
Les hele sakenHvis du ikke klarer å løsrive deg fra den tradisjonelle 17. mai-menyen med spekemat og jordbær, men likevel har lyst å prøve noe nytt, er vår vri verdt å prøve ut. Morsomt får du det uansett, både når du forbereder godsakene og når de skal fortæres.
Les hele sakenGjør som alle irer. Kle deg i grønt og by på irish stew. Her er oppskriften.
Les hele sakenPass på å ta for deg av det grønne og hvite gullet som fyller butikkhyllene i disse dager - årets ferske asparges er her.
Les hele sakenHvis du lar barna lage middagen i vinterferien mens dere voksne følger med på sendingene som ruller over skjermen i disse VM-tider, blir resultatet garantert en positiv opplevelse for hele familien.
Les hele sakenPå nasjonaldagen får så vel voksne som barn lov til å spise det beste de vet fra tidlig morgen til sen kveld. Hva med å starte dagen på gresk vis med jordbær og yoghurt fulgt av alkoholsvak musserende vin.
Les hele sakenHva med å by gode venner på en stående appetittvekker på 17. mai? Mesteparten kan du gjøre ferdig på forhånd. Dermed gjenstår det bare å sprette korkene, for når det er nasjonaldag, må det bli bobler i glassene.
Les hele sakenHvis du gjør de fleste forberedelsene dagen i forveien, slipper du å stå på kjøkkenet på nasjonaldagen.
Les hele sakenVåren er på vei. Og med den en brutal påminnelse om at det igjen snart er på tide å trekke i bikini og shorts. Sunn og velkomponert mat med de riktige næringsstoffer gjør at du kan spise deg god og mett - uansett.
Les hele sakenIkke med grønnsaker som basis, men med deilig couscous og kylling. Australsk chardonnay passer ypperlig.
Les hele sakenHvis du trodde at vinterens høydepunkt var lagt bak deg bare fordi jula er vel overstått, har du tatt grundig feil. For få kulinariske opplevelser overgår fersk skrei med full pakke av tilbehør. Som all annen god mat blir den bedre med godt drikke til.
Les hele sakenNår vårluften stryker mildt over ansiktet, sendes signaler om vårlig føde til magen. La det bli vår i glasset også.
Les hele sakenTorskekjaker med smak av hvitløk er en vinner. Smaksrik mat som trenger noe riktig godt i glasset.
Les hele sakenSelv om du ikke identifiserer deg med arbeiderne og ei heller feirer deres kampdag, kan du ha glede av å nyte en skikkelig arbeiderfestmiddag - nemlig svinesteik med surkål og poteter. En fin måte å markere 1. mai på for alle.
Les hele sakenFor de fleste er pålegg noe man legger på brødskiva til frokost eller i matpakken. Og det er bra det, siden vi har så mye godt kjøttpålegg. Men, det er ikke bare til brødmat det magre kjøttpålegget egner seg, noe disse oppskriftene til fulle viser.
Les hele sakenNår det begynner å dryppe fra taket, settes også vårfornemmelsene i gang. Og det må vi feire med mat og drikke som gir de samme assosiasjonene. Ferskt og friskt i både duft og smak er fornuftige stikkord for denne ukens match.
Les hele sakenTorskeleverboller heter kams og det høres mye bedre ut - i alle fall hvis du tilhører de mindre dristige - men godt smaker det uansett. I tillegg til at det er godt for både hode og kropp. Et glass vin til gjør måltidet til rene helsekosten.
Les hele sakenMai er måneden for selskaper enten de riktig store hyllestene til årstiden eller til en jubilant eller de små og mer intime sammenkomstene for gode venner. Her er en velsmakende toretter som du får til lett som bare det med litt planlegging. Og selvsagt m
Les hele sakenKransekaken er en av Norges mest staselige kaker, der den rager høyt i været over de andre kakene på kakebordet. En deilig kake som du også kan nyte til en kaffekopp i ny og ne dersom det skulle bli noe igjen etter helgens feiring.
Les hele sakenVåren påminner oss brutalt på at det igjen snart er på tide å trekke i bikini og shorts. Da vil ganske sikkert enkelte synes det er på sin plass å kvitte seg med noen av de ekstra kiloene man la på seg under vinteren. Glem slanking, for sunn og velko
Les hele sakenEn gylden gulrotsuppe med kjøttboller får følge av gulrotbrød og viner i den prisklassen som passer deg best. Hvilken vin som passer maten aller best får du også svar på.
Les hele sakenNå på tampen av vinteren og i vårens startgrop er torskerognas absolutte høysesong. Vi nyter den på en litt annen måte, lettrøykt med tilbehør i grønne og gule toner som gir vårlige assosiasjoner. Og da må vi følge opp med viner i glasset som snakker samm
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser. Se i saken hvilke viner som venter på deg!
Les hele sakenDette har vi gledet oss til! En sjelden mulighet til å delta på en vinsmaking med 7 flotte viner fra Burgund. Det er begrenset med plasser – så vær rask!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, crémant, musserende rosé og engelske bobler. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenGå ikke glipp av en utrolig smaking! Nyt 9 av de ypperste spanske vinene fra topprodusenten CVNE.
Les hele sakenDenne kvelden vil du ikke gå glipp av! Er du i tvil? Ta en titt på menyen og se selv. Med et begrenset antall plasser, gjelder det å være rask for å sikre deg plass.
Les hele sakenHvordan skal du komme i gang med din helt egen vinkjeller eller utvikle den du allerede har? Den 18. november kan du få ekspert hjelp – og smake 6 flotte lagringsviner!
Les hele sakenHold av den 14. november. En av "50 World Most Admired Wine Brands" kommer til Norge har med seg 8 spennende viner til deg!
Les hele sakenDen 5. november kan du bli med på en helt unik mat og vinopplevelse! Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Bon Lio disker opp med en 5-retters meny.
Les hele sakenRiktig gode kjøp er det ikke uventet lenger mellom.
Dette belgiske collab-ølet er det beste blant de testede ølene, siderne og mjødene i spesialpolet i oktober.
Røyk eller ikke røyk er spørsmålet når det kommer til whisky. Ja, takk begge deler er konklusjonen etter test av 39 nyheter i spesialutvalget.
Bak Eiane Gard i Rogaland står paret Jon Eiane Brandal og Elodie Musso. Sammen lager de en rekke knallgode og nytenkende sider.
En liten håndfull av de i alt 73 nye vinene i basis fortjener din oppmerksomhet. Men med disse i handlekurven er du godt skodd for høsten.
Denne lekre retten inneholder noen av høstens beste råvarer. Oppskriften er mye enklere enn du skulle tro.
Les hele sakenIngen høstlig søndagsmiddag uten skikkelig lammestek på menyen. Denne lager seg selv i gryte sammen med grønnsaker og poteter.
Les hele sakenChairo stew er en gryterett fra Bolivia som varmer og lyser godt opp i høstmørket. Og en fin rett å servere til sultne halloween-feirende.
Les hele sakenEr du usikker på historien bak halloween eller lurer på hva du skal bruke gresskarene til? Apéritif gir deg svarene og oppskriftene.
Les hele sakenGrillen er i bruk nesten året rundt for entusiastene. Denne retten kan imidlertid fint lages i stekepanne.
Les hele sakenSammen med vodka, melk, vanilje og kanel, får du en smaksbombe av en drink. Perfekt start på helgen, enten du er i halloweenmodus eller ei.
Les hele saken