Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Gresk burger med svinekjøtt
Antall porsjoner
2
Tilberedningstid
Ingredienser
400
g
4
ss
2
ss
1
pakke(r)
4
stk
2
ss
4
stk
0.5
pakke(r)
0.5
stk
stk
Fremgangsmåte
Bland sammen kjøttdeig og krydder i en bolle.
Form to burgere og stek dem i en stekepanne med margarin eller olje til de er gjennomstekt.
Lag burgerne med dressing, salat og tomatskiver.
Bruk gjerne dine favorittgrønnsaker. For et sunnere alternativ kan du bytte ut hamburgerbrødet med solsikketoast eller rugtoast.
Tips 1:
Om du blander inn most fetaost inn i burgerfarsen, får du enda mer av den greske smaken. Fetaosten kan du også legge oppå de ferdigstekte burgerne sammen med dressingen, salaten, tomatskivene og rødløken i strimler.Server gjerne oliven i en skål ved siden av - i hvert fall om de er med steiner.
Tips 2:
Om du ikke har gresk krydder for hånden, kan du lage ditt eget ved å blande like deler tørket oregano, spiskummen, paprikapulver, salt og pepper.
Sendt inn av Matprat.no

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)