Sats på enkle, men smaksrike retter i ferien
I ferien skal du også slappe av på kjøkkenet. Her får du et knippe oppskrifter som er perfekte når du vil være mest mulig utendørs.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
I ferien skal du også slappe av på kjøkkenet. Her får du et knippe oppskrifter som er perfekte når du vil være mest mulig utendørs.
Les hele sakenDet er smaken av solfylte Hellas som vi savner når vi ikke er der, som er inspirasjonen for denne burgeren.
Les hele sakenDet er slett ikke så vanskelig å lage gode velsmakende vegetarretter - prøv denne nydelige burgeren.
Les hele sakenAh - snart helg. Og tid for burger, men den må slett ikke serveres med burgerbrød. Bare se her.
Les hele sakenDu kan bruke kyllingkjøttdeig eller banket kyllingfilet. I denne oppskriften er det den kjapt lagde blåmuggostdressing som skaper smaksbølgene.
Les hele sakenReinskav er en forholdsvis rimelig luksus som alle kan unne seg og som ikke minst er lett og rask å lage, uten å måtte kompromisse på kvalitet og smak. Perfekt når samens nasjonaldag havner på en mandag.
Les hele sakenBurger er lettvint og godt, også når det er sjømat mellom skivene. Her er det hjemmelagde og sprøstekte seikaker som gjør susen.
Les hele sakenForberedelsene til påsken er kanskje påbegynt allerede. Da er det godt å ha noe enkelt, men godt å bite i denne kvelden. Bytt derfor ut hamburgeren med en lammeburger - du vil ikke angre.
Les hele sakenSennep, løk, pepperfrukt og tomat mellom lagene gjør denne burgermetoden til en av de saftigste. Prøv selv.
Les hele sakenDisse broccoliburgerne er nemlig både saftige og smaksrike og med god tyggemotstand.
Les hele sakenMed disse kokketriksene lager du saftig cheeseburger hver eneste gang.
Les hele sakenI dag lager vi en skikkelig deilig burger som hele familien vil elske.
Les hele sakenDenne greskinspirerte burgeren har mye smak, men selv denne oppskriften kan godt piffes opp med litt ekstra krydder.
Les hele sakenI dagens oppskrift har vi latt fiskeburgeren få følge av en frisk salat med epler og stangselleri. Det blir både sunt og godt.
Les hele sakenRødbeter hr det som trengs, i hvert fall når de får følge av poteter, pinjekjerner og kikerter som her.
Les hele sakenBurgere er alltid velkomne til middag. Spesielt på en iskald januarmandag. Prøv denne oppskriften som gir både en sunn og velsmakende burger.
Les hele sakenAt denne burgeroppskriften ikke er helt A4, åpner opp for flere. Også dem som er skeptisk til blåmuggost.
Les hele sakenSaftige nystekte seiburgere smaker himmelsk og gjør denne januartorsdagen ekstra god.
Les hele sakenBurgere laget av en kombinasjon av rotgrønnsaker og linser konkurrerer sterkt med dem av kjøtt. Veldig mange foretrekker de første. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenIngredienslisten for en god veggisburger er lang, men det sikrer også mye å tygge på og ikke minst mer smak enn hva du får til med kjøtt alene. Tar du utfordringen?
Les hele sakenDet finnes knapt noe bedre enn hjemmelagde burgere. Her serveres den i pølsebrød.
Les hele sakenFor her bugner det av grønt på ingredienslisten.
Les hele sakenDenne lettlagete burgeroppskriften med laks i hovedrollen vil garantert falle i smak hos både liten og stor.
Les hele sakenMed denne burgeren til middag blir fredsgskvelden ekstra hot. Det er likevel du som bestemmer hvor sterkt det skal bli.
Les hele sakenFor noen er det å banne i kjerka, men du får like mye tacosmak med denne burgeroppskriften som du ellers er vant til.
Les hele sakenSaftig burger med soppstuing, bacon og tyttebær smaker det hyttetur av.
Les hele sakenEr du en av dem som synes himmelen er nærmest med et godt stykke grillet biff på tallerkenen? Eller vil lære å steke kylling på ølboks og utbene en hel lammebog, samt grille den? Da er dette kurset for deg.
Les hele sakenKyllingburger med tropisk salat er med sin sommerlige fargeprakt akkurat det vi trenger nå i november. Kanskje du bør doble oppskriften?
Les hele sakenOk, grillpølser er enda raskere. Men med en cheeseburger med hjemmelaget barbecuesaus er du garantert større suksess.
Les hele sakenMedisterdeig på tilbud blir til en saftig burger og når den toppes med rødløksmarmelade og sprø eplesalat blir den rett og slett uimotståelig.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele saken
Lær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken
Den 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele saken
Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.
Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenI basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. SÃ¥ heldige er vi.
Les hele sakenDet er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenÅ skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.
Les hele saken